2007-12-20

22 грудня відбудеться презентація програми International MBA

Головна/Новини МІБ/22 грудня відбудеться презентація програми International MBA

22 грудня o 13:00 в Міжнародному інституті бізнесу відбудеться презентація програми International MBA (програма акредитована Assosiation of MBAs).

Програма IMBA Міжнародного інституту бізнесу пропонує:

• Академічні стандарти від найстарішого університету Північної Америки та провідної бізнес школи України. Слухачі програми отримують ступінь МВА Університету Нью Брансвік.

• Глобальні перспективи - практично будь-яка функціональна галузь бізнесу сьогодні є орієнтованою на глобалізацію. Програму IMBA розроблено таким чином, щоб забезпечити найбільш відповідне поєднання теорії та практики менеджмент освіти в цілому світі.

• Освітня філософія – основним фокусом програми IMBA є практичне застосування прийомів менеджменту. В основі вивчення курсів програми лежить опрацювання практичних ситуацій та розробка проектів на основі вивчення прикладних тем, що свідчить про зосередженість програми на аспектах практичного застосування здобутих знань. Ще один великий акцент здійснюється на взаємодії слухачів у аудиторії, поділ досвідом та навчання через співпрацю.

Програма передбачає вивчення 22 взаємопов’язаних та взаємодоповнюючих курсів із основних галузей бізнес менеджменту та особистого розвитку менеджера. Тривалість програми 18 місяців. Сесії відбуваються один раз на місяць, впродовж 5 днів, з середи по неділю.

Початок занять - лютий 2008 року.

Вартість усієї програми становить еквівалент 14000 доларів США у гривнях по курсу НБУ на день оплати.

Прийом документів до 20 січня.

Участь в презентації безкоштовна. Докладніше про програму на сторінці

http://iib.com.ua/default.asp?cid=386&lang=ua