2007-05-29

Випускники МІБ визнаються кращими! Олександра Сологуб - одна з кращих випускників СІМ в глобальному масштабі!

Головна/Новини МІБ/Випускники МІБ визнаються кращими! Олександра Сологуб - одна з кращих випускників СІМ в глобальному масштабі!

 

 

    Олександру Сологуб, випускницю програми Professional Postgraduate Diploma in Marketing Chartered Institute of Marketing (CIM) 2006, по результатам іспитів і загальній сумі балів, визнано однією з найкращих студентів СІМ за підсумками навчання в період 2005-2006 років.

 

    Пан Роде рік Е. Вількес, Виконавчий директор СІМ надіслав офіційне запрошення Олександрі взяти участь в урочистій церемонії нагородження дипломами кращих випускників програм СІМ, що відбудеться в листопаді 2007 року в штаб-квартирі СІМ, Великобританія.

    В офіційному листі, адресованому Олександрі, зокрема відзначено, що "СІМ запрошує Олександру продовжити навчання за програмою Chartered CPD (Continuing Professional Development) для подальшого професійного розвитку і здобуття Статусу Чартерного Маркетолога". Слід зазначити, що така пропозиція є великою честю і Олександра стала першою випускницею програм СІМ в Україні, якій запропонована така можливість.

    Щиро вітаємо Олександру Сологуб з міжнародним визнанням її досягнень і зичимо їй подальших успіхів і перемог!