2007-09-12

Генеральним партнером Центру корпоративного управління Міжнародного інституту бізнесу стало Представництво "Бейкер і Макензі - Сі-Ай-Ес, Лімітед"

Головна/Новини МІБ/Генеральним партнером Центру корпоративного управління Міжнародного інституту бізнесу стало Представництво "Бейкер і Макензі - Сі-Ай-Ес, Лімітед"

 

 

       Юридична компанія "Бейкер і Макензі" заснована в 1949р., має 70 офісів в 38 країнах., більш ніж 600 партнерів і більше 4400 юридичних консультантів.

 

      Представництво "Бейкер і Макензі – Сі-Ай-Ес, Лімітед" (Представництво) - найбільший офіс серед міжнародних юридичних фірм, що мають представництво в Україні. Юристи компанії вдало поєднують передовий міжнародний досвід і практику з глибоким знанням українського законодавства за такими напрямами: корпоративне право і питання злиття та поглинання компаній, банківське і фінансове право, ринок цінних паперів, , вирішення спорів та судочинство, венчурний капітал та ін.

      Поєднання глибоких знань і високого професійного досвіду представників МІБ та Представництва, безумовно, підвищить якість як навчальних програм Центру корпоративного управління, так і консультаційних послуг "Бейкер і Макензі" у сфері корпоративного права та управління.