2007-01-21

Викладачі з London Business School та University of New Brunswick читають курси на програмах МВА у МІБ

Головна/Новини МІБ/Викладачі з London Business School та University of New Brunswick читають курси на програмах МВА у МІБ

 

 

Минулого тижня професор операційного менеджмента Аластер Ніколсон провів свій курс з операційного менеджменту для слухачів програми Еxecutive МВА, а д-р Ібен Отутей (професор фінансів UNB) прочитав курс з інвестицій для студентів International MBA.

Проф. Ніколсон у своєму курсі дав відповідь на питання про те, яким чином слід вести бізнес, щоб підвищувати його вартість. На прикладах успішних міжнародних та українських компаній був розглянутий комплекс найсучасніших інструментів реалізації корпоративних стратегій. Крім того, він високо оцінив інноваційні підходи до ведення бізнесу з боку слухачів та керівників програм МВА у МІБ.

У курсі д-ра Отутея були широко використані новітні освітні методи, зокрема комп’ютерні симуляції. Особливу зацікавленість аудиторії викликала гра на електронній біржі, де наші слухачі не лише підвищили вартість своїх компаній, але й непогано заробили.