2007-01-23

МІБ розпочав новий навчальний семестр із успішного проведення своєї флагманської програми управлінського розвитку "Корпоративний директор"

Головна/Новини МІБ/МІБ розпочав новий навчальний семестр із успішного проведення своєї флагманської програми управлінського розвитку "Корпоративний директор"

 

 

Вперше в історії МІБ програма проводилась за межами України. Місцем проведення заходу було обране невелике курортне містечко Хевіз на південному заході Угорщини. Термальні води однойменного озера здавна вважаються надзвичайно цілющими, що приваблює в ці місця багаточисленних відпочиваючих. В чотиризірковому готелі "Європа – Фіт" учасники програми мали можливість не лише для плідних занять, але і для чудового відпочинку.

Викладачами на програмі виступили Президент МІБ Мертенс О.В. та директор Центру корпоративного управління Окунєв О.Й.

 

Говорять учасники програми:

О. Й. Окунєв, директор Центру корпоративного управління МІБ, науковий керівник програми: "Ми задоволені результатами програми. Ідея зібрати в одній аудиторії членів Спостережних рад, які представляють як "приватних" акціонерів, так і державу, як акціонера, обговорювалась нами давно – і ось, нарешті, здійснилась при підтримці ФДМ України. Така форма роботи дуже корисна для покращення взаєморозуміння між членами СР, а це означає – підвищення якості їх роботи. Крім того, в аудиторії були представлені компанії, що визначають обличчя економіки України – ІСД, НАК "Нафтогаз України", ВАТ "Міттал Стіл Кривий Ріг", ВАТ "Одеський припортовий завод", ЗАТ "Титан", ВАТ "Ощадбанк" та інші. Ми сприймаємо це, як довіру до якості наших програм, і це, звичайно, надихає!"

Пирогова Ірина Всеволодівна, головний радник Голови правління ВАТ "Ощадбанк": "Я вперше прийняла участь в програмах МІБ – і була приємно вражена високою якістю викладання, яке перевершило мої сподівання. Впевнена, що співробітництво нашої компанії з МІБ продовжиться".

Поляков Дмитро Сергійович, член правління ВАТ "Одеський припортовий завод": "Ми приймаємо участь вже в третій програмі МІБ по корпоративному управлінню – завжди висока якість викладання та відмінна організація. Можна сказати, що спеціалісти МІБ являються нашими очима та вухами в сфері корпоративного управління!"

Конопацький Віталій Петрович, директор по економіці ВАТ "Міттал Стіл Кривий Ріг": "Участь в програмі допомогла мені систематизувати свої знання в даній сфері, я отримав відповіді на ряд конкретних питань, з якими стикаюсь в своїй роботі. Мені сподобалась манера викладання, думаю, що прийму участь і в інших програмах інституту".

Наступна програма "Корпоративний директор" пройде в Алушті (пансіонат "Море") з 20 по 23 червня 2007.