2006-11-29

Акредитаційна комісія Асоціації МВА рекомендувала до акредитації програми МВА Міжнародного інституту бізнесу.

Головна/Новини МІБ/Акредитаційна комісія Асоціації МВА рекомендувала до акредитації програми МВА Міжнародного інституту бізнесу.

 

 

27 - 28 листопада у Міжнародному інституті бізнесу працювала акредитаційна комісія британської Асоціації МВА у складі: проф. Марка Оклі, віце-канцлера Aston Business School (Бірмінгем), проф. Лариси Карташової, заступника декана з міжнародних зв’язків і розвитку Інституту економіки і фінансів "Синергія" (Москва), Кріса Брістоу, директора післядипломних програм Kent Business School (Кентербері) та Пітера Каладайна, менеджера з акредитації АМВА (Лондон). За результатами розгляду звіту про самооцінку та акредитаційного візиту комісія рекомендувала програми МВА МІБ до акредитації АМВА. Формально процес акредитації буде завершено після затвердження звіту комісії Радою Асоціації МВА.

 

Акредитаційна комісія відзначила цілий ряд переваг та позитивних якостей програм МВА МІБ та інституту в цілому, серед яких висока репутація на ринку України; ефективне задоволення попиту ринку на якісні послуги бізнес-освіти; надзвичайно висока якість викладацького складу, адміністративного персоналу, студентів та випускників програм МВА; амбіційна і в той же час зважена стратегія розвитку, збалансована система управління, динамічний і ефективний менеджмент школи; високий рівень уваги до клієнтів і задоволення їх потреб.