2006-10-13

26 жовтня в МІБ стартує нова програма "Зростання бізнесу. Стратегічний маркетинг та фінанси".

Головна/Новини МІБ/26 жовтня в МІБ стартує нова програма "Зростання бізнесу. Стратегічний маркетинг та фінанси".

 

Гадаємо, Ви погодитесь, що одна з головних та пріоритетних задач більшості компаній України - це конкурентна боротьба за споживача. Саме жорстока конкуренція вимагає від компаній шукати нові маркетингові підходи і саме це, в свою чергу, призводить до збільшення маркетингових бюджетів. Отже, постає два головних питання:

– як розробити ефективну маркетингову стратегію;

– як правильно розподілити фінансові ресурси на впровадження маркетингових заходів.

 

Завдяки спільним зусиллям директора Центру маркетингових інновацій МІБ Наталії Писаренко та директора Центру розвитку фінансового менеджменту МІБ Михайла Сорокіна, ми раді представити Вашій увазі нову програму "Зростання бізнесу. Стратегічний маркетинг та фінанси"

У семінарі будуть інтегровано розглянуті проблемні питання створення ефективної маркетингової стратегії в загальному контексті розвитку компанії, а також фінансового забезпечення збалансованого росту бізнесу.

Дати проведення програми : 26-28 жовтня 2006

Програма орієнтована на :

• Керівників компаній, директорів з розвитку бізнесу

• Директорів з маркетингу, збуту, комерційної діяльності.

Форма навчання - інтерактивна. В процесі семінару використовуються реальні приклади (кейси) українських, російських та міжнародних компаній, а також ділові ігри.

Додаткова інформація про викладачів:

Наталія Писаренко - директор Центру маркетингових інновацій Міжнародного інституту бізнесу, професор маркетингу МІБ, керуючий партнер групи консалтингових компаній "MDN Group".

Михайло Сорокін – PhD (Finance), МВA (Ваnking)

директор Центру розвитку фінансового менеджменту МІБ; член Європейської Асоціації фінансового менеджменту; практикуючий консультант вітчизняних та західних компаній, досвід фінансової експертизи більш як 200 бізнес-проектів в Україні, автор численних публікацій і декількох оригінальних розробок з корпоративних фінансів (модель ЦЕНЗОР, факторний аналіз ліквідності тощо).

Отримати додаткову інформацію або зареєструватись на семінар можна:

за тел. (044) 456-37-00, електронною поштою: Natalia.Novikova@iib.com.ua

Контактна особа: Наталія Новикова

Будемо раді зустрічі з Вами!