2006-10-19

"Стратегія компанії: від розробки до реалізації" - унікальна програма, яка розглядає стратегічні аспекти управління бізнесом: у якому напрямку змінюватися, що розвивати, а що ліквідовувати.

Головна/Новини МІБ/"Стратегія компанії: від розробки до реалізації" - унікальна програма, яка розглядає стратегічні аспекти управління бізнесом: у якому напрямку змінюватися, що розвивати, а що ліквідовувати.

 

31 жовтня в Міжнародному інституті бізнесу стартує програма "Стратегія компанії: від розробки до реалізації". В умовах жорстокої конкуренції компанія рано чи пізно зіштовхується з проблемою - що робити далі, у якому напрямку змінюватися, що розвивати, а що усувати, через те, що продукт або напрямок знаходяться на етапі "Занепаду".

Програма "Стратегія компанії: від розробки до реалізації" розглядає всю дистанцію стратегічного управління бізнесом - від розробки правильної стратегії до її правильного впровадження.

 

Питання, на які дає відповіді програма:

  • на основі якої інформації розробляється ефективна стратегія?
  • які аспекти бізнесу повинна відображати стратегія?
  • як виміряти стратегію й контролювати виконання стратегічних планів?
  • як взаємопов’язати стратегію із щоденною роботою співробітників та з системою їхньої мотивації?
  • як взаємопов’язати бюджети зі стратегією?

Унікальність програми:

  • 3 практичних приклади/міні-кейси для кожного ключового пункту програми, а також наскрізний кейс "ArgoDesign" (стратегічний аналіз + розробка стратегії + реалізація стратегії)
  • Український досвід впровадження BSC - доповідь директора по організаційному з організаційного розвитку інженерно-будівельної компанії
  • "Своїми руками": побудова системи BSC для однієї з компаній, представлених на семінарі

Дати проведення програми: 31.10-03.11.2006

Одержати додаткову інформацію або зареєструватися на програми можна тут або:

по тел. (044) 456-37-00 чи електронній пошті: marketing@iib.com.ua

Контактна особа: Сергій Жигинас

Будемо раді зустрічі з Вами!