2006-10-23

6-та генерація ЕМВА розпочала своє навчання

Головна/Новини МІБ/6-та генерація ЕМВА розпочала своє навчання

 

18 жовтня розпочали свої заняття 26 керуючих власників та топ-менеджерів 6-ї генерації програмиЕxecutive МВА Міжнародного інституту бізнесу.

За традицією програма починається триденною орієнтаційною стратегічною сесією. Нинішню сесію провів тренер-консультант Геннадій Юшкін, який має величезний досвід у галузі фінансового управління, стратегічного планування та організаційного розвитку. Наші слухачі взяли участь у діловій грі, що імітує реальні ситуації в житті компанії з урахуванням стану ринку, конкуренції, розробки нових видів продукції та інших факторів, які суттєво впливають на роботу реального бізнесу. Такий підхід дозволяє слухачам не лише опанувати додаткові практичні навички вирішення щоденних управлінських проблем, але й краще познайомитись один з одним учасникам програми.

 

У суботу група почала заняття в бізнес-школі. Навчання розпочалось вступною лекцією відомого економіста Олександра Пасхавера, Президента Центру Економічного Розвитку, яка була присвячена соціокультурним та політичним чинникам розвитку бізнесу в Україні.

Профіль групи

Середній вік – 34 роки

Чоловіків – 68%, жінок – 32%

Найбільші компанії – учасники програми: "Nemiroff", "Київстар", групи компаній "Фокстрот", IMB Group, "Red Graphic Systems", "Bravo Glass","Гранд-Електро", "Укрмед", "Альтера-Фінанс", "ТЕС", Дніпробленерго, UTEM, "АЛЛО", "Мобилочка"

Представлені регіони - Київ, Донецьк, Дніпропетровськ, Харков, Маріуполь, Мінськ тощо.