2006-07-25

Міжнародний Інститут Бізнесу визнано найкращим

Головна/Новини МІБ/Міжнародний Інститут Бізнесу визнано найкращим

 

 

Національний рейтинг українських бізнес-шкіл ("Деловой журнал") другий рік поспіль визнає МІБ найкращою бізнес-школою України за такими ключовими категоріями: профессіоналізм викладацького складу та практична цінність отриманих знань.

 

МІБ – українська школа №1 у галузі організаційного і управлінського розвитку знову підтвердила практичну цінність своїх програм для українського бізнесу. Слухачі програм МВА МІБ, власники та менеджери саме тих компаній, на яких тримається економічний добробут будь-якої держави, найвищим чином оцінили практичну цінність отриманих знань.

Практична цінність отриманих знань є природнім результатом роботи високоласного викладацького складу, також відзначеному першою позицією у рейтингу. З нашими слухачами працюють знані фахівці своєї справи, які окрім освіти, отриманої у провідних бізнес-школах світу, мають значний практичний досвід як в українському так і у міжнародному бізнесі. Імена Олександра Мертенса, Михайла Крикунова, Наталії Писаренко, Володимира Савчука, Олександра Окунєва, Людмили Батенко, Валентина Маєвського і багатьох інших вже давно стали брендами.

Поєднання професіоналізму викладацького складу і практичної цінності отриманих знань створюють потужний синергетичний ефект, який має довгостроковий вплив на збільшення вартості бізнесу наших слухачів, і нашого бізнесу.

Довідкова інформація.

"Деловой журнал" проводить рейтинг бізнес-шкіл з 2005 року. Рейтинг базується на опитуванні клієнтів бізнес-освіти. Аудитор рейтингу – компанія Price Waterhouse Coopers.

"Деловой журнал", №8 (36), серпень, 2006