2006-06-13

Регіональний тур партнерів – 2006: 3-тя зупинка - Одеса

Головна/Новини МІБ/Регіональний тур партнерів – 2006: 3-тя зупинка - Одеса

 

15 червня в Одесі у рамках Регіонального туру партнерів - 2006 відбудеться конференція"Сучасні технології на службі HR". У заході беруть участь 6 компаній, які спеціалізуються у різних галузях управління персоналом (HeadHunter.COM.UAГруппа компаний NORDICАНКОР, FRONTIER Data Services, ЛИГАБизнесИнформ і Міжнародний Інститут Бізнесу).

 

Це – перший подібний проект в Україні, що має на меті розповсюдження інформації про технології та рішення, які вже включені до щоденного порядку денного будь-якого сучасного спеціаліста з управління людськими ресурсами (Human Resource - HR). Компанії – учасники тура представляють 6 тем: електронні інформаційні системи, аутсорсинг, освіта для HR, огляд заробінтих плат, тренінги для персоналу та інтернет – рекрутнмент. В одеській конференції зробить презентацію Олександр Мертенс – президент провідної бізнес-школи у галузі організаційного і професійного розвитку. Він торкнеться питань взаємодії HR та бізнес-шкіл.

У 2006 году конференц-дні у рамках Регіонального туру партнерів будуть також проведені у Харкові, Львові та Києві.

Теми конференції "СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ НА СЛУЖБІ HR" В ОДЕСІ:

  • Огляд заробітних плат як інструмент роботи HR-менеджера.
  • Пошук персоналу за допомогою інтернет-ресурсів.
  • Тренінги з продажів: життя HR-а до та після
  • Аутсорсинг – ефективне рішення.
  • Чим бізнес-школа може бути корисна HR-у?
  • Можливості систем інформацйно-правового забезпечення для HR-служб.

З детальною програмою заходу можна ознайомитись на сайті тут.

Партнери тура висловлюють подяку компаніям і організаціям, які підтримують тур: Одеській юридичній академії, виданням "Менеджер по персоналу", "Управление персоналом", "HR Outlook","Сейчас", "Обучение персонала", інтернет-ресурсам HR Liga , Training.com.uaHR-UA, а також Begin GroupConference HouseОдеському кадровому клубу, рекрутінговому агентству "Азімут".

Зареєструватись у заході можна тут.