2006-06-13

Міжнародний форум з логістики

Головна/Новини МІБ/Міжнародний форум з логістики

 

8 – 9 червня МІБ разом з компанією Conference House провели міжнародний форум "Логістика в Україні – 2006. Управління ланцюжками поставок" за підтримки Української логістичної асоціації.

 

Проведення формуму стало результатом 3-х років консультативної та навчальної роботи МІБ у цій сфері. За роки співпраці з провідними українськими та міжнародними компаніями було напрацьовано значний досвід у всіх логістичних галузях. У 2004 році МІБ, єдина бізнес-школа в Україні, запропонувала ринку комплексну програму з логістики "Логістична майстерня".

Серед доповідачів конференції були такі знані експерти як Валентин Маєвський (МІБ), Бернард Нохе (SDZ, Німеччина), Віктор Дробязко (Астра Украина), Олександр Таранишин (ЗАТ "Чумак", Україна), Марія Григорак (Українська логістична асоціація, президент), Уве Зорге ("Фордон Логістик", Німеччина) та багато інших. З вітальним словом виступили Александер Босс, голова наглядової ради служби доставки "МІСТ Експрес", Алла Воронова, віце-президент МІБ та Ігор Завілінський, генеральний директор Conference House. Чудова організація з боку компанії Conference House дозволила провести форум на справді міжнародному рівні.