2006-04-03

Зустріч випускників: 1 квітня або Новий рік.

Головна/Новини МІБ/Зустріч випускників: 1 квітня або Новий рік.

 

 

Щорічна зустріч випускників дипломних програм, яка зазвичай проводиться в першу суботу квітня, в цьому році співпала зі святом сміху. Як завжди, ця подія зібрала випускників різних років, які закінчили дипломні програми УПБА, CIPR, CIM, GMCC. В цьому році організатори спробували підготувати не досить звичайну програму. Відповідний вплив на це зробив збіг події з днем сміху і саме тому в залі, де проводилася зустріч, була наряджена новорічна ялинка. Схоже, що жарт випускникам сподобався і створив відповідну святкову атмосферу.

 

На початку зустрічі випускників привітав президент МІБ Мертенс Олександр Володимирович, який розповів про нові проекти та програми МІБ. Потім до привітань приєднався академічний віце-президент Крікунов Михайло Вікторович.

Досить цікаву інформацію випускникам надала Дегтярьова Анна, виконавчий директор Global Management Challenge. Global Management Challenge – це змагання №1 у світі зі стратегічного менеджменту. Щорічно керівники вищої ланки провідних мультинаціональних компаній світу змагаються на міжнародному полі менеджменту за звання кращих стратегів. Саме до цього змагання запропоновано приєднатися випускникам МІБ, а також усім бажаючим, хто відчуває в собі сили створити гідну конкуренцію. >> Докладна інформація

Потім Максим Лазебнік, генеральний директор Всеукраїнської рекламної коаліції, розповів випускникам про останні тенденції рекламного ринку та про нові можливості, які з’явилися в рекламній індустрії.

Спеціально до зустрічі випускників був підготовлений документальний фільм під назвою "ЯК це було….". Треба відзначити, що присутні були приємно вражені, коли побачили себе серед його героїв.

Заключна частина зустрічі була найбільш очікувана випускниками. Це природно, що найцінніше для людини – це спілкування з друзями. Звичайно, випускникам було що розповісти один одному про свої професійні успіхи й досягнення, так що ми з гордістю можемо відзначити - щороку в нашу родину випускників ми додаємо амбіційних і успішних менеджерів, професіоналів своєї справи.

МІБ бажає випускникам подальших професійних успіхів і … до нових зустрічей!!!