2006-04-06

Президент МІБ Олександр Мертенс виступив з доповіддю на конференції "Залучення капіталу для розвитку бізнесу IT-компаній"

Головна/Новини МІБ/Президент МІБ Олександр Мертенс виступив з доповіддю на конференції "Залучення капіталу для розвитку бізнесу IT-компаній"

 

5 квітня Президент МІБ Олександр Мертенс виступив на конференції "Залучення капіталу для розвитку бізнесу IT-компаній", яка була організована Асоціацією IT-Дистриб’юторів таНаціональним комітетом IPO (проект журналу "Експерт Україна").

 

Доповідь Олександра Мертенса "Роль IPO у стратегічному розвитку компанії. Вигоди й недоліки залучення капіталу за допомогою IPO для компаній та їхніх власників у порівнянні з іншими механізмами залучення інвестицій" висвітлювала актуальні аспекти стратегічного фінансування. Доступ до фінансових ринків, як до джерела фінансового зростання сьогодні є ключовою конкурентною перевагою для компаній, особливо у високотехнологічних галузях. У доповіді був детально розглянутий процес виходу компаній на фондовий ринок, його переваги та недоліки.