2006-04-14

МІБ – учасник Регіонального туру партнерів – 2006 "Сучасні технології на службі HR"

Головна/Новини МІБ/МІБ – учасник Регіонального туру партнерів – 2006 "Сучасні технології на службі HR"

 

 

26 квітня в Донецьку відбудеться конференція "Сучасні технології на службі HR" у рамках Регіонального туру партнерів-2006.

У турі беруть участь шість компаній, які працюють у галузях, пов’язаних з різними аспектами управління персоналом (HeadHunter.COM.UA, Группа компаний NORDIC, АНКОР, FRONTIERDataServices, ЛИГАБизнесИнформ та Міжнародний інститут бізнесу).

 

Тур стартував 28 березня в Дніпропетровську, зібравши більш ніж 70 учасників, фахівців HR-відділів найбільших компаній області. Серед них представники таких компаній, як Rainford, Інтерпайп, Алеф, Агро-Союз, Днепрообленерго, Приват Кредит і багато інших.

У програмі туру:

  • 6 майстер-класів і доповідей від київських компаній, які працюють на ринку HR;
  • тільки прикладна й корисна інформація для роботи HR фахівця;
  • набір спеціалізованих видань по HR кожному учаснику заходу;
  • розіграші призів і знижки на послуги партнерів туру.

З детальною програмою можна ознайомитися тут.

Тур проходить за підтримкою Донецького інституту ринку й соціальної політики.

Партнери туру висловлюють подяку компаніям і організаціям, які підтримують тур: Донецькому інституту ринку й соціальної політики, виданням "Менеджер по персоналу", "Управление персоналом", "HR Outlook", "Сейчас", "Обучение персонала", HR Liga, Training.com.ua, HR-UA, а також Begin Group, Conference House, "Персонал".

Реєстраційний внесок для участі в конференц-дні у Донецьку складає 200 грн. за умови оплати юридичною особою (без ПДВ) та 100 грн., якщо платить фізична особа.

Для реєстрації на участь, будь ласка, заповніть анкету – та перешліть її на поштову скринькуmarketing@iib.com.ua, або заповнить реєстраційну форму тут.