2006-04-10

Виступ академічного віце-президента М. Крікунова в рамках виставки "Ukrainian International Educational Fair (UIEF) – НАВЧАННЯ ЗА КОРДОНОМ"

Головна/Новини МІБ/Виступ академічного віце-президента М. Крікунова в рамках виставки "Ukrainian International Educational Fair (UIEF) – НАВЧАННЯ ЗА КОРДОНОМ"

7 квітня в рамках 2-ї спеціалізованої виставки "Ukrainian International Educational Fair (UIEF) – НАВЧАННЯ ЗА КОРДОНОМ" академічний віце-президент Михайло Крікунов виступив з доповіддю "Тенденції в бізнес-освіті в Україні й за кордоном. Що чекає молодих випускників", в якій він розповів про останні тенденції на українському ринку бізнес-освіти, про переваги й недоліки навчання в Україні.

Особливу увагу Михайло Крікунов приділив поясненню, що таке бізнес-освіта, як потрібно планувати свою кар’єру й, в залежності від цього, коли варто обирати західні бізнес-школи, а у яких випадках робити вибір на користь вітчизняних. Після виступу всі бажаючі мали можливість задати Михайлу Крікунову питання й одержати персональну консультацію.