2006-03-20

Гуру маркетингу професор Вільям Руделіус в МІБ

Головна/Новини МІБ/Гуру маркетингу професор Вільям Руделіус в МІБ

 

 

17 березня в МІБ професор Вільям Руделіус, відомий гуру маркетингу, прочитав лекцію на тему "Marketing and New Products: Some Lessons from 3M®" та провів майстер-клас "Marketing You: Finding a Career Again and Again". Цей захід викликав неабиякий інтерес серед студентів МІБ, а також серед тих, хто тільки замислюється про отримання бізнес-освіти. І це не дивно.

 

Професор Руделіус викладає маркетинг в Університеті Міннесоти і протягом багатьох років очолюває кафедру маркетингу в Університеті Святого Томаса (St. Thomas University), США. Ступінь доктора наук він здобув у Wharton Business School, одній із найпрестижніших у світі. Професор Руделіус має величезний досвід в галузі консалтингу, працював у таких компаніях як General Electric, Du Pont та інших.

На початку заходу професора Руделіуса привітав академічний віце-президент МІБ Михайло Крікунов.

Атмосфера, яку створив професор Руделіус протягом своєї лекції, була невимушена та спонукала до активної роботи. Кожен з учасників мав можливість висловити свою думку та поставити запитання до аудиторії та, що найціннніше, до самого професора Руделіуса. Треба відзначити, що контент лекції включав багато "живих" кейсів і реальних ситуацій, які і виносилися на обговорення.

Наприкінці заходу, кожен з учасників мав можливість придбати підручник Вільяма Руделіуса "Маркетинг", виданий українською мовою. Всі, хто придбав книги, також отримали автограф від самого автора.