2006-03-27

23 березня МІБ взяв участь у виставці "Executive MBA"

Головна/Новини МІБ/23 березня МІБ взяв участь у виставці "Executive MBA"

 

23 березня Міжнародний інститут бізнесу взяв участь у виставці "Executive MBA", яка відбулася в Києві в готелі "Прем’єр Палац".

На стенді МІБ всі відвідувачі могли познайомитися з програмами Інституту та отримати професійну консультацію від менеджерів. Значну зацікавленість відвідувачів викликали програми Executive MBA (для власників та топ-менеджменту) та International MBA (спільний проект МІБ та канадського Університету Нью-Брансвік); британські кваліфікаційні програми з маркетингу та Public Relations - CIM та CIPR. Відвідувачі також цікавилися умовами отримання другої вищої освіти наУкраїнській програмі бізнес-адміністрування. Багато HR-фахівців приділяли увагу відкритим та корпоративним програмам МІБ. Саме останній напрямок діяльності Інституту дозволяє розробити індивідуальний курс навчання, враховуючи всі потреби компанії.

Треба відзначити, що участь МІБ у виставці "Executive MBA" біла підтримана компанією "Райхле і Де-Массарі Україна". Ми висловлюємо подяку компанії "R&M Україна" та особисто директору компанії, Петру Резніченку.