2005-12-09

2 грудня в м. Запоріжжя відбулася урочиста церемонія з приводу завершення корпоративної багатомодульної навчальної програми з управління виробництвом для компанії "Запоріжтрансформатор"

Головна/Новини МІБ/2 грудня в м. Запоріжжя відбулася урочиста церемонія з приводу завершення корпоративної багатомодульної навчальної програми з управління виробництвом для компанії "Запоріжтрансформатор"

 

ВАТ "Запоріжтрансформатор" є найбільшим на території СНД виробником трансформаторного та іншого силового обладнання для енергетичної галузі, яке успішно конкурує із визнаними світовими лідерами у галузі електротехніки.

За останні 4 роки підприємство збільшило оборот втричі, і ставить перед собою нові амбітні цілі. Не в останню чергу збільшення обсягів виробництва було досягнуто за рахунок реорганізації виробництва, побудови ефективних бізнес-процесів, боротьби за зменшення виробничих витрат.

 

Ключову роль у цих змінах відігравали керівники виробничих підрозділів, які протягом півтори року були слухачами комплексної навчальної програми з управління виробництвом, розробленої та організованої у співпраці з МІБ. Програма тривала з березня 2004 р. по грудень 2005 р.

Задум цієї програми полягав у тому, що вона в комплексі зможе надати знання та навички, необхідні для ефективного управління виробництвом та впровадження необхідних змін для підвищення його продуктивності і конкурентоспроможності, причому ці знання та навички мали бути відпрацьовані на практичних завданнях та проектах.

Під час розробки програми навчальний матеріал було адаптовано відповідно до специфіки підприємства та конкретних виробничих завдань. В якості викладачів-консультантів на програмі працювали фахівці Центру продуктивності МІБ - Людмила Батенко, Олег Гаєвський, Юлія Ісаєнко та Валентин Маєвський.

Неодмінною умовою виконання програми були практичні завдання, а також дипломний проект на розв’язання певної виробничої проблеми. Як показали курсові роботи та дипломні проекти, знання, навички та інструментарій були взяті учасниками на озброєння, що призвело до реального впровадження запропонованих рішень у виробничу практику. Так, більша частина дипломних проектів учасників програми легла в основу інвестиційної програми на 2006-2007 рр.

Лист подяки від Директора з персоналу ВАТ "Запоріжтрансформатор" >>>