2005-12-12

10 грудня в МІБ урочисто завершилися 2 відкриті програми

Головна/Новини МІБ/10 грудня в МІБ урочисто завершилися 2 відкриті програми

 

 

Це - авторський семінар проф. Савчука із стратегічного бюджетування та майстер-клас німецьких консультантів "Нові технології організації виробництва"

Не дивлячись на вихідний день, в суботу в аудиторіях Інституту кипіла робота. Фінансові менеджери та директори завершували обговорення стратегічних підходів до технології бюджетування в компанії.

Серед учасників семінару "Бюджетування як засіб стратегічного управління компанією" були представники таких компаній, як...

 

Корпорація "АІС" (виробництво та продаж автомобілів та автобусів), ДП "Одеське авіаційно-ремонтне підприємство "Одесаавіаремсервіс" (виробництво та ремонт літаків), ТД "Криворізький цемент" (продаж цементу), ТОВ "Південтеплоенергомонтаж" (послуги та виробництво обладнання для енергетичного комплексу), ТОВ "Кушнер" (офіційний дистриб’ютор АТ "Оболонь") та ін.

Під час урочистого закриття семінару учасники висловлювали подяку викладачеві - Савчуку В.П., організатори поздоровляли слухачів з проходженням семінару, а в аудиторії лунали 3 ключові слова, що характеризують програми МІБ в цілому та, в першу чергу, семінари професора Савчука - "Системність", "Технологічність" та "Практичність".

В цей же день в МІБ завершився 3-денний майстер-клас "Нові технології організації виробництва, або Що допоможе Вашому підприємству працювати як годинник", який провели німецькі консультанти.

Протягом цієї програми фахівці з Німеччини Бернд Нохе, Гаральд Корнхардт, Герхард Шнекель та генеральний директор українського заводу концерну LEONI (Німеччина) ділилися із слухачами сучасними підходами до управління ланцюжками постачання, планування потужностей, організації праці, оцінки ефективності виробничих підрозділів та ін.

Не дивлячись на відмінності в культурі та принципах роботи виробничих підприємств в Німеччині та в Україні, учасники майстер-класу отримали чимало корисної інформації від зарубіжних фахівців та своїх колег - менеджерів, директорів з виробництва та керівників українських підприємств.

Серед слухачів майстер-класу були присутні представники успішних виробничих компаній України - "Корпорація ІНТЕРПАЙП", "Бліц-Інформ", "Блокмастер", "Ензим", "Запоріжсталь", "Новокраматорський машинобудівний завод", "Вінконцерн", "Кримцемент" та ін., а також підприємств Молдови та Білорусі.

МІБ планує і надалі знайомити український бізнес з технологіями управління, які успішно використовуються в світі, в форматі таких короткострокових майстер-класів, беручи до уваги досвід, отриманий при проведенні цього заходу.