2005-06-30

МІБ проводить презентацію міжнародної дипломної програми CIM для директорів і менеджерів з маркетингу

Головна/Новини МІБ/МІБ проводить презентацію міжнародної дипломної програми CIM для директорів і менеджерів з маркетингу

 

 

8 липня о 19-00 у Міжнародному інституті бізнесу відбудеться остання в цьому сезоні презентація вищої кваліфікаційної програми для менеджерів, керівників і директорів відділів маркетингу Professional Postgraduate Diploma in Marketing (PPDM) британського Привілейованого інституту маркетингу (CIM).

Програми CIM у МІБ реалізуються вже більше восьми років і мають репутацію „кращої маркетингової освіти в Україні" серед роботодавців – успішних міжнародних і українських компаній, а також провідних рекламних, PR- і маркетингових агентств.

 

Серед них: Adell Saatchi and Saatchi, McDonalds Ukraine, Nestle Ukraine, „Донбасаеро", Kyivstar GSM, "Європродукт", Euro RSCG New Europe Kiev, GlaxoSmithKline Ukraine, Coca-Cola Ukraine, FCB і багато інших.

Програма PPDM орієнтована на менеджерів, що займають керівні позиції у відділах маркетингу, а також топ-позиції в професійних маркетингових, рекламних, дослідницьких і PR-агентствах. Для вступу на програму необхідно мати не менше 6 років досвіду роботи в маркетингу й не менше 3 років - на управлінських позиціях.

У рамках програми вивчаються 4 курси: "Маркетинговий аналіз і оцінка", "Стратегічні маркетингові рішення", "Управління результативністю маркетингу", "Практика стратегічного маркетингу".

В якості викладачів цього року зі студентами програми будуть працювати директора з маркетингу успішних українських і міжнародних компаній, а також кращі британські викладачі CIM.

Набір на програму закінчується 1 серпня. Перші заняття у нової групи студентів відбудуться 26-28 серпня.

В рамках презентаціїзареєструватися на яку Ви можете вже зараз, планується виступ Президента МІБ Михайла Крікунова, спілкування з адміністраторами і випускниками програми, демонстрація навчальних матеріалів CIM, і, звичайно, головне – "Ваші питання – наші відповіді".