2005-07-12

Остаточно визначилися викладачі дипломної програми CIM для директорів з маркетингу

Головна/Новини МІБ/Остаточно визначилися викладачі дипломної програми CIM для директорів з маркетингу

 

 

На програмі Professional Postgraduate Diploma in Marketing (PPDM) Привілейованого інституту маркетингу (CIM), акредитованим центром якого є МІБ, в 2005-2006 роках дали свою згоду викладати:

Гарет Джонстон – маркетинговий директор компанії "Київстар GSM".

Грем Уеб – директор навчальних програм з маркетингу та продажу бізнес-школи Park Lane College (Лідс, Великобританія), яка є акредитованим центром CIM.

Олександр Комаров – генеральний директор рекламної агенції Adell Saatchi&Saatchi.

Дірк Смітс ван Ойен – директор компанії „PROMARKETING UKRAINE".

 

Гарет Джонстон – маркетинговий директор компанії "Київстар GSM".

Пан Джонстон має великий досвід роботи на ринку телекомунікацій в компаніях-операторах як мобільного, так і фіксованого зв’язку, а також у компаніях- виробниках телекомунікаційного устаткування (Cable and Wireless, Alcatel). За цей час Гарет працював на керівних посадах як у сфері загального управління, так і в галузі збутового маркетингу та комерційної стратегії.

Грем Уеб – директор навчальних програм з маркетингу та продажу бізнес-школи Park Lane College (Лідс, Великобританія), яка є акредитованим центром CIM.

Пан Уеб є одним з провідних викладачів CIM за напрямами „Маркетинг", „Продаж" та „Маркетингові дослідження", а також членом практично всіх авторитетних професійних асоціацій Великобританії з PR, продажу, директ-маркетингу, менеджменту, журналістики, маркетингових досліджень та управління людськими ресурсами (CIPR, ISMM, IDM, CMI, CIJ, MRS, CIPD).

Олександр Комаров – генеральний директор рекламної агенції Adell Saatchi&Saatchi.

Пан Комаров має неабиякий досвід роботи в сфері маркетингу та продажів на ринках В2В та В2С. Випускник дипломної програми CIM для директорів із маркетингу.

До 2002 року Олександр обіймав посаду регіонального менеджера з маркетингу та продажів східноєвропейського представництва міжнародної корпорації Globalstar, що є глобальним провайдером мобільного зв’язку та була створена американськими (Loral, Qualcomm, Airtouch) та європейськими (Vodaphone, Alcatel and France Telecom) операторами.