2005-06-02

Набір на британські дипломні програми з маркетингу закінчується 17 червня

Головна/Новини МІБ/Набір на британські дипломні програми з маркетингу закінчується 17 червня

 

 

5 червня в Міжнародному інституті бізнесу відбудеться презентація програм „Professional Diploma in Marketing" та „Professional Postgraduate Diploma in Marketing", Chartered Institute of Marketing, (CIM), Великобританія.

Ці програми реалізуються МІБ в Україні вже більше восьми років і мають авторитет у роботодавців. На програмі навчалися та навчаються представники як міжнародних, так і українських компаній: British American Tobacco, Coca-Cola Ukraine, McDonalds Ukraine, Sun Interbrew, Nestle Ukraine, Cheil Communications Inc (Samsung), Donbassaero, Kyivstar GSM, UMC, Azovstal, Volia-Cable, Ukrtelecom, і багато інших.

 

Своїми враженнями про програму ділитися Тетяна Конюшенко, Philip Morris Ukraine:

"Програма CIM дає гарний огляд теорії з маркетингу із "зав’язкою" на практику. Вона допомагає структурувати знання й відразу ж почати їх використовувати у своїй трудовій діяльності. Інший позитивний фактор, особливість програми в Україні, - це можливість спілкуватися з іншими учасниками програми на лекціях і під час виконання групових завдань. Обмін інформацією й професійним практичними навичками між людьми з різних галузей і з різним досвідом значно збагачує власний досвід і знання".

На презентації Ви зможете ознайомитися з особливостями програми, бонусами й привілеями студентів CIM, командою викладачів, умовами вступу, а також поставити будь-які інші запитання. Початок презентації об 11:00, за адресою: Київ, вул. Дегтярівська, 51. Попередня реєстрація на участь у презентації.