2018-03-14

Старт програми General MBA 6-ї генерації в Міжнародному інституті бізнесу.

Головна/Новини МІБ/Старт програми General MBA 6-ї генерації в Міжнародному інституті бізнесу.

14 березня 2018 року в бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу» відбулась урочиста церемонія старту навчання на програмі General MBA 6-ї генерації. Програма General MBA з 2017 року реалізується у карусельному форматі бізнес-освіти – моделі організації освітнього процесу, за якої в умовах гнучкості управління різноманіттям освітніх траєкторій слухачів одночасно забезпечується цілісність, безперервність, системність і ефективність навчання. Нагадаємо, що аналогів використання такої моделі немає у жодному з навчальних закладів України.

 

Цього разу в центрі навчання представників української бізнес-еліти в одній аудиторії зустрілися слухачі-новачки 6-ї генерації та слухачі бізнес-школи 5-ї генерації, які опанували в МІБ вже перший з трьох запланованих блоків навчальних дисциплін — «Бізнес та сучасне  бізнес-середовище».

 

Учасників нового блоку знань привітала академічний директор МІБ д.е.н. Алевтина Кудінова.

 

Разом з відкриттям програми General MBA 6-ї генерації узяв старт і другий блок дисциплін карусельної моделі бізнес-освіти — «Побудова ефективної моделі бізнесу». Тож А.Кудінова ознайомила слухачів обох потоків  із змістом навчання, що очікує їх на цьому етапі, проінформувала про візити гест-спікерів, виїзні бізнес-екскурсії, які заплановані на учбових сесіях.

 

Слово-вітання узяла координатор програм General MBA Інна Логущенко, яка роз’яснила слухачам порядок організації освітнього процесу в МІБ та відповіла на питання, що цікавили аудиторію.

 

Усі слухачі-новачки отримали подарунки, які, сподіваємося, будуть нагадувати їм про відкриття нової сторінки успіху в їхньому житті.

 

Урочиста церемонія завершилась стартом дводенної ділової симуляції з командоутворення. В результаті вирішення змодельованих викладачем реальних бізнес-ситуацій слухачі зведених потоків мали змогу познайомитися, обмінятися першими враженнями, побачили себе та інших у взаємодії.

 

Колектив МІБ дякує кожному слухачу за вибір нашої бізнес-школи і впевнений, що час навчання з нами неодмінно будуть незабутніми, й безумовно подарують багато нових позитивних вражень, потрібні знання, корисні навички, новий професійний досвід та корисні знайомства і навіть друзів на усе життя.

 

 

 IMG 8888  IMG 8911