2018-03-14

Ігор Іващенко з Netpulse, випускник Executive MBA, провів воркшоп «Наділення повноваженнями: сім кроків до розвалу команди».

Головна/Новини МІБ/Ігор Іващенко з Netpulse, випускник Executive MBA, провів воркшоп «Наділення повноваженнями: сім кроків до розвалу команди».

Кожен управлінець бажає володіти мистецтвом делегування повноважень. Прагне ефективно застосовувати методи підвищення рівня відповідальності підлеглих та своєчасного коректування дорученої роботи, а також підвищувати її якість та правильно обирати час для здійснення контролю. Все це заради можливості від’їжджати у відпустку, не боячись за порушення порядку у бізнес-процесах, а також мати час та сили для питань стратегічного рівня.

 

Актуальність зазначеної теми зумовила проведення в середу, 14 березня 2018 року, в межах курсу Людмили Батенко «Управління проектами: від ідеї до її реалізації» для слухачів групи General MBA п‘ятої і шостої генерацій спеціального workshop на тему «Наділення повноваженнями: сім кроків до розвалу команди».

 

Цей захід провів директор з напрямку управління аспектами інженерних операцій американської компанії Netpulse та випускник Executive MBA МІБ 2016 року Ігор Іващенко.

 

Netpulse – це компанія, яка займається створенням мобільної цифрової платформи для фітнес- і спортивних клубів. Мобільними додатками Netpulse користуються тисячі установ галузі охорони здоров'я в США, Європі, Азії та Австралії. 

 

Ігор, як ніхто інший знається на делегуванні повноважень, оскільки відповідає за управління зовнішніми та аутсорсинговими компаніями України та Китаю із значною чисельністю працівників (звітність, бюджетування, контракти, розподіл ресурсів), займається створенням нових команд (від визначення вимог щодо найму, інтерв'ювання та вибору до налаштування процесів, вбудованого та командного будівництва) та керує їх роботою з розробки та реалізації різноманітних проектів.

 

Під час зустрічі Ігор Іващенко не лише розповів, що необхідно розуміти під поняттям делегування і довіри, а й детально зупинився на ситуаційному лідерстві та представив слухачам декілька моделей, що його пояснюють. Зокрема, в аудиторії була анонсована модель семи рівнів делегування та модель Врума-Йеттона-Джаго.

 

Workshop завершився грою «Delegation Poker», в результаті якої слухачі мали можливість «прокачати» власні навички з контролю і координування, навчилися визначати та застосувати різні стилі прийняття рішень з метою багаторазового збільшення якості виконуваних доручень.

 

IMG 0001