2019-02-23

Шведський експерт з міжнародних неурядових організацій зустрівся зі слухачами МВА МІБ.

Головна/Новини МІБ/Шведський експерт з міжнародних неурядових організацій зустрівся зі слухачами МВА МІБ.

У суботу, 23 лютого 2019 року, до слухачів другого курсу програми Ukrainian MBA завітала нова спікерка – Кароліна Мазітите (громадянка Швеції).

 

Кароліна є співзасновником та генеральним директором групи «Міжнародна молодіжна ініціатива», що є міжнародною соціальною справою з пошуку молодих талантів для бізнесу. Через інформативні та доступні тренінги, різноманітні заходи та наставництво у молодіжних проектах Кароліна надихає світову молодіжну спільноту ставати учасниками змін. Кароліна також працює консультантом з управління в компанії «Мотив Менеджмент» (Швеція), де вона проводить семінари для компаній, організацій та громад як у Швеції, так і за її межами. Тематика лекцій варіюється від командних комунікацій, встановлення керованих цілей до персональної ефективності лідера. Кароліна є членом команди молодих редакторів Ашока, глобального соціального бізнесу, Фонду Азія-Європа, Шведського інституту, мереж жінок ООН.

 

Кароліна є співавтором книги «Миля в наших черевиках: історії наших глобальних подорожей». До цього вона працювала координатором з питань впливу та співтовариства в Сін - дуальному універсальному університеті у Данії. Кароліна отримала ступінь магістра лідерства сталого розвитку в Університеті Мальме (Швеція) і магістра міжнародних відносин університету Корвінус (Угорщина).

 

На зустрічі зі слухачами MBA МІБ говорили про створення неурядових організацій (НУО) та соціального бізнесу: «Від ідеї до міжнародної НУО».

 

З того, що встигли обговорити за короткі півтори години заняття можна виділити три основні моменти:

- Чому цілеспрямоване керівництво перемагає лідерство, орієнтоване на ціль?

- Як прояснити мету, бачення та місію НУО;

- Як ви можете використовувати технології для прискорення роботи НУО та створення спільноти?

 

Наразі Кароліна повернулася до Швеції, але вже з нового навчального року готова приступити до роботи в якості викладача одного з курсів на новій програмі бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» – MBA in Public Sector. Вона, разом з українськими спеціалістами, навчатиме наших слухачів, як організовувати ти розвивати неурядові організації, які інструменти слід впроваджувати, аби лідерство було ефективним, та як створювати команди, які будуть менше віднімати час на контроль та звітність, та більше працювати на результат.

karolin2

karolin1