2019-05-25

Презентація програм МВА в МІБ

Головна/Новини МІБ/Презентація програм МВА в МІБ

Якщо ви замислювались про отримання бізнес-освіти, у вас виникало багато питань та скоріше за все багато сумнівів. У нас є відповіді на ваші питання та аргументи проти ваших сумнівів. Тому запрошуємо вас завітати вас на Презентацію програм МВА в МІБ. Ми не будемо вам розказувати, що МВА – це просто та легко, але зробимо все можливе, щоб ви відчули атмосферу початку позитивних змін, які обов’язково стануться і з вами, якщо МВА стане частиною вашого життя. Отже чекаємо на вас 25 травня в МІБ!

 

Дата: 25 травня 2019 (субота), 11:00

 

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

 

Учасники зустрічі: власники; топ-менеджери; власники малого і середнього бізнесу; керівники різного рівня.

 

zareg uk

 

Регламент:

10:30 - 11:00 - Реєстрація учасників, ранкова кава.

11:00 - 11:10 - Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA в карусельному форматі, Ukrainian МВА, MBA in Public Sector. Вікторія Алексеєнко – менеджер відділу по роботі з клієнтами в МІБ.

11:10 - 11:40 – Основні відмінності програм МВА. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

11:40 - 12:10 – Блок операційних дисциплін на програмах МВА. Алла Осокіна - викладач на програмах МВА в МІБ.

12:10 - 12:40 – Кава-брейк, неформальне спілкування.

12:40 - 13:10 – Блок фінансових курсів на програмах МВА. Михайло Сорокін - викладач на програмах МВА в МІБ.

13:10 - 13:45 - Як МВА змінює особистість і бізнес. Володимир Чобан - випускник програми International MBA-2011 в МІБ.

13:45 - 14:15 – Індивідуальні консультації щодо вступу на програми МВА.

 

 

Інформація про спікерів:

alekseenkoВікторія Алексеєнко – менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

 

 

kudАлевтина Кудінова - академічний директор МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових публікацій.

 

 

 

 

osokinaАлла Осокіна – викладач на програмах МВА в МІБ, к.е.н., більше 16 років практичного досвіду роботи в консалтингових проектах для підприємств і клієнтів з різних галузей (фармацевтика, поліграфія, енергетика, банківський сектор). Реалізувала спільні проекти в області транспортної логістики, пивної і автомобілебудівної галузях, що містять дослідження про специфіку побудови систем управління операційною діяльністю підприємств, підвищення операційної ефективності, формування інтегрованих систем управління.

 

 

 

 

sorokinМихайло Сорокін – викладач на програмах МВА в МІБ, к.е.н., член Європейської асоціації фінансового менеджменту (Оксфорд). Практикуючий консультант вітчизняних і західних компаній, має досвід проведення фінансової експертизи у більш, ніж 250 проектах в Україні.  Консалтинг компаній: Нова пошта, Маунтекс, ГК "Фокстрот", мережа ресторанів "Мафія", Yamaha-Україна, DWT, CABOT, Бліц-інформ, Київський завод шампанських вин та ін.

 

 

 

 

 

0Володимир Чобан – директор з розвитку бізнесу Coca - Cola Hellenic Ukraine. Має більше 10 років досвіду в комерційній функції корпорації Кока-кола Україна. У зоні відповідальності завдання по оптимізації бізнес процесів в цілому в компанії та ряд міжнародних проектів (RTM, RGM, RED). Професійний експерт в стратегічному плануванні, операційному менеджменті і в реалізації міжнародних проектів. Випускник програми International MBA-2011 в МІБ.

 

 

 

Запрошуємо на презентацію програм МВА в бізнес-школу «Міжнародний інститут бізнесу»!

 

Контактна особа: 0445850033, 0675248949 Вікторія Алексеєнко

 

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

 

zareg uk