2020-04-12

Богдан Келічавий зустрівся зі слухачами МІБ під час онлайн занять на програмі MBA in Public Sector

Головна/Новини МІБ/Богдан Келічавий зустрівся зі слухачами МІБ під час онлайн занять на програмі MBA in Public Sector

Нас не можна зупинити!

На програмі МВА in Public Sector пройшов вже третій навчальний модуль онлайн. Як то було?

Перш за все, ми всі вже почувалися вільно та спокійно остаточно, бо робили те, що вже добре знаємо: знайома платформа, знайомі обличчя, навіть знайомі інтер’єри помешкань наших слухачів. Для себе виділили вже очевидні плюси такого навчання: ми вчилися у будній день, дехто в той час був на роботі, але не пропускав занять! Ми всі одночасно могли слухати спікера та спокійно відправляти документи партнерам, дехто встигав навіть готувати вечерю, а разом з тим і дискутувати на тему. Багатозадачність в дії!

image (4) (1) image (5) (1)

А тема була цікава. До слухачів програми завітав Богдан Келічавий – фахівець з місцевого економічного розвитку в програмі DOBRE. В рамках своєї професії він бере активну участь у консультуванні 75 об’єднаних територіальних громад в 7 регіонах України та реалізації грантових проектів, що націлені на співпрацю влади та місцевого бізнесу. В умовах ОТГ можна в мініатюрі зустрітись з тими історіями успіху та викликами, котрі притаманні нашому суспільству в загальнонаціональному масштабі.

image (6) (1) image (7) (1)

Говорили на тему «Місцевий економічний розвиток та проектний менеджмент в умовах об’єднаних територіальних громад України».

Багато з нас приїхали у столицю з маленьких міст та містечок, і кожен вболіває за свою малу батьківщину, тож цікавиться життям там, вже може бачити перспективи розвитку та інвестиційні можливості для місцевого та зарубіжного бізнесу.

image (8)

Під кінець заняття кожен зі слухачів готував невеликий аналіз своєї місцини:

  1. як підтримати існуючий бізнес у містечку;
  2. як сприяти розвитку підприємництва з боку ОТГ та місцевої влади;
  3. яким чином залучати новий бізнес та інвестиції.