2020-05-08

Об’єднуюча ініціатива Community IIB: компанія “Intertop”

Головна/Новини МІБ/Об’єднуюча ініціатива Community IIB: компанія “Intertop”

Карантин триває, а, отже, ми проводжуємо говорити про ініціативи від слухачів і випускників МІБ, які допомагають іншим боротися з його наслідками.
За попередніми даними, 11 травня будуть дозволені офлайн-продажі непродовольчих товарів, зокрема одягу та взуття. Але вже зараз деякі підприємці впевнено перейшли в онлайн та відновили свої продажі, завдяки, в тому числі компанії “Intertop” та її CEO Сергію Бадритдинову, випускнику програми Executive MBA МІБ.


«Сьогодні непростий час для офлайн-рітейлу. Це виклик як для маленьких локальних виробників та офлайн-продавців, так і для великих дистриб’юторів. Тож INTERTOP прагне допомогти колегам із швидкими доступом до онлайн-аудиторії лідера fashion-ринку www.intertop.ua! Ми пропонуємо зручне підключення партнерів до нашої платформи. І ця пропозиція стосується не лише категорій одягу та взуття, ми готові максимально розширити асортимент та додати суміжні категорії. Наприклад, розділи бьюті, білизна чи одяг для сну - це те, що може бути цікаво для наших клієнтів», - написав на офіційній сторінці компанії Сергій.


Тож, офлайн-продажі поки призупинені, але підприємці, які вже давно думали про онлайн, змогли його спробувати завдяки ініціативі INTERTOP. Можливо, деяким з них так сподобається, що в офлайн вони вже не повернуться!
А ми вкотре вдячні Community IIB за активність. Працювати, не зупинятись та впроваджувати нові ініціативи – це ефективний спосіб боротись з кризою та її наслідками.