2021-08-19

Online Презентація програми Diploma in Professional Marketing (CIM)

Головна/Новини МІБ/Online Презентація програми Diploma in Professional Marketing (CIM)

Вже 4 вересня стартує навчання на програмі Diploma in Professional Marketing від The Chartered Institute of Marketing (СIM), який в Україні ексклюзивно представляє бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу». Залишилось ще 11 вільних місць, а значить є можливість отримати справжній британський диплом з маркетингу, який мають 35% провідних маркетологів світу.

Саме тому, ми запрошуємо вас на online захід - презентацію програми для досвідчених маркетологів від CIM.

Чому це може бути цікавим?

  • Ми розкажемо про найкращу світову програму для маркетологів: умови вступу, особливості навчання та написання випускних робіт;
  • Ви дізнаєтесь, які можливості для кар’єри відкриває диплом CIM;
  • Ви познайомитесь з викладачем модулю «Marketing & Digital Strategy» та випускницею програми Diploma in Professional Marketing;
  • Ви отримаєте відповіді на запитання та практичну інформацію для вашого майбутнього.

 

Дата: 19 серпня 2021 (четвер), 19:00, Zoom Video Communications.

Додати в Google календар:

 

Кого запрошуємо: директорів з маркетингу, керівників відділів маркетингу, бренд-менеджерів, маркетологів, співробітників компаній, до сфери яких входять маркетингові функції.

Мова зустрічі: англійська, українська.

zareg uk

Регламент:

19:00 - 19:15 - Програма СІМ в Україні: умови вступу, Вікторія Алексеєнко;

19:15 - 19:30 - Особливості навчання та здачі випускних робіт, Світлана Біленко;

19:30 – 20:10 - Презентація модулю ««Marketing & Digital Strategy», Лідія Морозова;

20:10 - 20:30 - Що дає навчання на СІМ для розвитку кар’єри, Євгенія Черкас.

Інформація про спікерів:

4

 

Вікторія Алексеєнко - менеджерка по роботі з клієнтами МІБ, експертка з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу.

 

 

1

 

 

Світлана Біленко – керівниця відділу міжнародних програм в МІБ.

 

 

2

 

Лідія Морозова - викладачка модулю Marketing & Digital Strategy на програмі Diploma in Professional Marketing, випускниця The Chartered Institute of Marketing. Лідія МCIM - асоційований член Королівського Інституту маркетингу, Великобританія. Фахівчиня з маркетингу з досвідом роботи понад 15 років. Як незалежна консультантка і директорка з маркетингу, Лідія реалізовувала рекламні кампанії з використанням повного спектра маркетингових інструментів, як традиційних, так і digital. Лідія має досвід роботи як на українському, так і закордонних ринках (Великобританія).

 

3

 

Євгенія Черкас - head of marketing компанії Веледа Україна. Це дочірня компанія світового лідера серед виробників сертифікованої натуральної та органічної косметики WELEDA AG, компанії з 100-річною історією. Досвід у сфері маркетингу 15 років. Випускниця The Chartered Institute of Marketing в МІБ (2020).

 

Контактна особа: 0676795783 Вікторія Алексеєнко

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

zareg uk

Презентація проводиться в рамках набору слухачів на програму Diploma in Professional Marketing (СІМ). Старт 4 вересня 2021.