Катков Олександр

katkov

Олександр Катков – стратегічний директор «BBDO Україна» (частина міжнародної мережі рекламних агенцій), до цього - директор по стратегії рекламного холдингу AGAMA communications - найефективнішого рекламного холдингу 2017 року за версією Всеукраїнської рекламної коаліції.

Працюючи в рекламі і маркетингу з 2003 року і побувавши з різних сторін маркетингового процесу на таких позиціях, як копірайтер, стратегічний директор, співзасновник агентства і директор з розвитку бізнесу, Олександр сформував своє бачення комплексного підходу в просуванні товарів і послуг. 

Олександр каже, що хоче «вбити Діджитал як поняття» і виховати нове покоління фахівців, які будуть глибоко, продумано і головне - комплексно підходити до маркетингу, і для яких уміння користуватися digital-інструментарієм буде не єдиною і ключовою, а однією з компетенцій, що дозволяють ефективно вирішувати завдання клієнта. 

Зараз Олександр Катков – досвідчений маркетолог, управлінець і викладач. І він готовий ділитися своїми знаннями зі слухачами модуля Digital Strategy програми Diploma in Professional Marketing від The ​​Chartered Institute of Marketing в МІБ.

 

Читали 38578 разів