2015-06-20

20 червня відбудеться Food Business Conference

Головна/Партнери/Новини партнерів/20 червня відбудеться Food Business Conference

Startup Ukraine, освітній центр для підприємців, запустив новий напрям Food Business Institute, в рамках якого відбудеться перша Food Business Conference. Конференція пройде в Києві, і складатиметься з трьох основних блоків – конференції, Food Bazaar та  Food Party.

Мета конференції:

  • дати розуміння і показати алгоритм створення food-бізнесу на українському ринку
  • показати важливість створення food-бізнесу як однієї з УТП України
  • ознайомити з провідними гравцями ринку – трендсеттерами, виробниками українських продуктів харчування

Учасники конференції:

  • дізнаються про основні етапи створення food-проекту
  • як вибрати ідею для власного бізнесу
  • як організувати та оцінити фінансову діяльність проекту
  • як правильно вибрати маркетингову стратегію
  • дізнаються про основні тенденції food ринку
  • зможуть вільно поспілкуватись з лідерами  ринку

Експерти поділяться  історіями успіху, на реальних кейсах розкажуть, як створити успішний бізнес у food-сфері. Спікери – діючі практики ресторанного бізнесу, ресторатори, маркетологи, серед яких Надія Перевізник, Олександр Куриленко, Олександр Гудков та ін.

Конференцію варто відвідати:  підприємцям, які хочуть відкрити власний food-бізнес (точку вуличної їжі, доставку їжі, кав'ярню і т.д.); кулінарам-аматорам; кондитерам, які мріють перетворити своє хобі на бізнес, а також підприємцям, що  прагнуть розвивати існуючий food-бізнес.

Родзинкою заходу є FOOD BAZAAR – ярмарок-виставка українських виробників продуктів харчування, який діятиме постійно протягом всього заходу. Відвідати його зможуть всі бажаючі, незважаючи на участь у конференції. Вартість відвідин - 35 гривень.

Взяти участь можуть: молоді виробники вітчизняних продуктів, заклади харчування (street  food, невеликі кафе та ресторанчики), які в своїй діяльності використовують українські продукти, приватні пекарні та кондитерські. Для презентації та продажу своєї продукції учасники ярмарку зможуть орендувати місце для столу, стенду або будь-якого іншого об’єкту. Зареєструватись тут.

Опісля Food Conferencе, на відвідувачів чекатиме Food Party, де всі охочі зможуть  відпочити та повечеряти на Food Bazaar, взяти участь у конкурсах та розіграшах.

Ми хочемо допомагати створювати і розвивати food-бізнес в Україні. Для нас вкрай важливо розвивати культуру споживання їжі в нашій країні та сприяти формуванню здорової нації.

Ми запрошуємо до партнерства усіх кому не байдужа тема розвитку Food Business підприємництва в Україні!

Дата: 20 червня
Місце: G13 Project Studio
Деталі реєстрація: www.foodbusinessconference.com