2011-06-20

Президент Університету МакЮен Пол Бірн прийняв участь в урочистому нагородженні дипломами слухачів МІБ-Україна

Головна/Новини МІБ/Президент Університету МакЮен Пол Бірн прийняв участь в урочистому нагородженні дипломами слухачів МІБ-Україна

 

Канадської дипломної програми з менеджменту і програмКоролівського інституту маркетингу (CIM/ Великобританія)і Королівського інституту зі зв’язків з громадськістю (CIPR/ Великобританія).

Урочисту церемонію відкрила Ольга Михайлівна Карпова, віце-президент МІБ з академічних програм.

 

Олександр Володимирович Савченко, ректор МІБ, привітав випускників з успішним завершенням навчання, відмітивши важливість отримання професійної освіти молодими людьми, які готові розвивати український бізнес та підвищувати імідж України на світовій арені.

З вітальним словом до випускників звернулися Лариса Блавацька - Радник Посольства Канади, Пол Бірн - президент Університету МакЮен, Регіна Янг - віце-президент Фонду Євразія, викладачі МІБ. Почесними гостями були Світлана Юріївна Дядченко - голова наглядової ради МІБ-Україна та Олександр Рогозинський - директор Київської школи економіки(http://www.kse.org.ua/).

Пол Бірн - президент Університету МакЮен, привітав випускників від імені Університету МакЮен (Канада), побажав успіху в подальшій професійній діяльності і висловив сподівання, що вони будуть достойно представляти бізнес-еліту країни.

Краща студентка Канадської дипломної програми з менеджменту Лук’яненко Наталія привітала своїх колег з черговим досягненням і подякувала викладачам інституту за знання та підтримку протягом навчання. "Чудово, що завдяки МІБу, з його репутацією і високопрофесійною командою викладачів, є можливість вчитися у нас в країні на рівні світових стандартів". Також Наталія подякувала президента Університету МакЮен за надану можливість проходження практики на підприємствах Едмонтона, Канада.

З теплими словами до випускників звернулася Пащук Лідія - керівник офісу асоціації випускників МІБ, побажавши їм рухатися вперед і не забувати інститут - надійного партнера в реалізації нових цікавих спільних проектів.

Крім дипломів, випускникам були вручені подарунки за кращу успішність на програмах.

 

Бажаємо нашим випускникам натхнення для реалізації найсміливіших ідей і успіху в підкоренні нових професійних вершин!