2009-09-23

Безкоштовний майстер-клас "Мистецтво спілкування зі ЗМІ. CIPR рекомендує"

Головна/Новини МІБ/Безкоштовний майстер-клас "Мистецтво спілкування зі ЗМІ. CIPR рекомендує"

 

2 жовтня 2009 року о 18-00

У Міжнародному інституті бізнесу відбудеться презентація програм Чартерного інституту Public Relations (CIPR) та майстер-клас "Мистецтво спілкування зі ЗМІ. CIPR рекомендує".

Під час презентації ви зможете отримати інформацію про професійні кваліфікації CIPR, і побувати на занятті курсу "PR in Action", що є складовою частиною навчальної програми CIPR Advanced Certificate.

 

Презентацію програм проведе Мартін Нанн, викладач програм CIPR МІБ, член-засновник UAPR, міжнародний консультант та генеральний директор "White’s Communications International Public Relations". Презентація відбудеться англійською мовою (з перекладом на українську мову).

Майстер-Клас на тему " Мистецтво спілкування зі ЗМІ. CIPR рекомендує " проведе Михайло Шуранов, керівник департаменту державних і громадських зв’язків McDonalds’ Ukraine Ltd., викладач Чартерного Інституту Public Relations у МІБ.

Довідка:

Що таке CIPR? Чартерний Інститут Public Relations (CIPR) - провідна професійна асоціація PR. Маючи більш ніж 10000 членів, представників всіх напрямків Public Relations, CIPR є найбільшим інститутом PR у Європі, заснованим в 1948 р. Ключовою діяльністю CIPR є професійний розвиток PR-фахівців. Кваліфікації CIPR – визнаний міжнародний знак якості в Public Relations.

Міжнародний інститут бізнесу має репутацію визнаного лідера бізнес-освіти в Україні. За роки діяльності на ринку освітніх послуг МІБ сформував солідний портфель дипломних, міжнародних кваліфікаційних, відкритих і корпоративних програм.

МІБ є єдиним в Україні акредитованим навчальним центром Чартерного Інституту зі зв’язків з громадськістю (CIPR), що має право реалізовувати програми і надавати освітні послуги CIPR.

Для PR-фахівців участь безкоштовна. Реєстрація обов’язкова.

За додатковою інформацією щодо участі в заході, а також для отримання детальної інформації про програми CIPR в Україні звертайтесь, будь ласка, за телефоном: (044) 585-00-33 (внутр. 135), або надсилайте запити на адресу: е-mail: cipr@iib.com.ua