2009-10-01

В Міжнародному інституті бізнесу відбулась урочиста церемонія вручення дипломів з бізнес-менеджменту випускникам ювілейної 10-ї когорти

Головна/Новини МІБ/В Міжнародному інституті бізнесу відбулась урочиста церемонія вручення дипломів з бізнес-менеджменту випускникам ювілейної 10-ї когорти

 

26 вересня відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам ювілейної 10-ої когорти, які успішно закінчили Дипломну програму з менеджменту Університету МакЮен.

На урочистій церемонії вручення дипломів були присутні поважні гості – Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Даніель Карон (Daniel Caron), представники Школи бізнесу Університету МакЮена: декан Елсі Елфорд (Elsie Elford), координатор програми Моніка Вебер (Monika Weber), викладач Кімберлі Ховард (Kimberley Joward).

 

В.о. Президента МІБ Анатолій Отченаш привітав випускників із закінченням навчання на програмі, побажав творчої наснаги та наголосив: "Вашу долю і долю всього світу можуть змінити лише знання. Ви дуже багато працювали над тим, щоб здобути ці знання. Я сподіваюсь, що виходячи з цих стін ви їх не залишаєте".

Його високоповажність пан Карон у своїй промові відзначив важливість програми, яка виховує нову генерацію менеджерів, здатних розвивати український бізнес та посилювати імідж України на світовій арені. Пан Карон зауважив, що успіх Школи бізнесу ім. Грента МакЮена не залишився поза увагою ще однієї канадської інституції -Університету НьюБрансвік, який започаткував разом з МІБ в 2005 р. програму International MBA.

З теплими словами привітання до випускників програми звернулась Наталія Лісун, викладач дисципліни "Ділове спілкування": "Кожний з вас здавався мені особливим: надзвичайно розумним, надзвичайно талановитим, надзвичайно кмітливим… Я хочу побажати вам успіхів, кохання, фінансового статку, щоб ви могли здійснити усі свої мрії, щоб ви були щасливими людьми та робили світ навкруги вас щасливим".

"Для нас ці два роки напруженого, проте цікавого навчання, а для програми це були 9й-10й роки існування. Більшість з нас приходили на лекції відразу після роботи, відпочивали по-дорозі. Але всі ми переконані, що це була найкраща наша інвестиція в самого себе, в краще майбутнє своєї сім’ї та своєї країни. На заняттях з менеджменту ми вивчали, що таке компанія орієнтована на клієнта, а Ольга Карпова демонструвала як це працює на практиці… Протягом навчання ми вивчили багато абревіатур англійських, таких як: SWOT, NPV, ABC, XYZ аналіз. Тепер для нас це не просто букви, ми знаємо що стоїть за ними і як це робиться" - ділиться своїми враженнями випускник 10-ої когорти Олег Грабовецький.

Десята когорта відзначилась надзвичайно високою кількістю дипломів з відзнакою. Щиро вітаємо з отриманням диплома з відзнакою: Безменова Данила, Грабовецького Олега, Карпухіна Олександра, Сокуренко Сергія.

Випускників привітали їх колеги з 9-ої когорти Залевський Віталій та 5-ї когорти Востріков Максим. Вони закликали підтримувати зв’язки з МІБ, вчитися все життя та не зупинятися на досягнутому.

Ольга Карпова, в.о. віце-президента МІБ, привітала представників Коледжу Грента МакЮена з присвоєнням нового статусу "Університет" та висловила подяку за ефективне співробітництво, яке триває з 1999р. Вона підкреслила, що: "Без довіри, поваги та розуміння важливості партнерства між МІБ і Університетом МакЮена та необхідності запровадження змін в економіці України, функціонування Канадської програми з бізнес-менеджменту протягом 10 років було б неможливим". Також пані Карпова висловила подяку викладачам МІБ, які працювали на програмі, а також Полу Бірну, Президенту Коледжу, Жанет-Патерсон Вейр, Академічному віце-президенту Майку Генрі, заступнику декана Бобу Грейву, керівнику практикуму Джоан Крісті, представнику Коледжу в Україні Анні Горбань за плідну співпрацю в розвитку програми. Окремо Ольга Карпова привітала декана Школи бізнесу МакЮена Елсі Елфорд, та вручила Сертифікат визнання заслуг команди Університету МакЮена в розвитку партнерства та співробітництва між двома навчальними закладами.

Колектив Міжнародного інституту бізнесу приєднується до поздоровлень і бажає нашим випускникам нових ідей, ефективних рішень, результати яких перевищать усі сподівання! До нових зустрічей в МІБ!