2009-10-02

Розпочато Українсько-канадську програму бізнес-адміністрування

Головна/Новини МІБ/Розпочато Українсько-канадську програму бізнес-адміністрування

 

28 вересня відбулося урочисте відкриття навчального сезону Українсько-канадської програми бізнес-адміністрування (друга вища освіта, спеціалізації - маркетинг та фінанси) МІБ.

Вперше в Україні представлена унікальна програма, яка увібрала в себе найкращі здобутки двох програм: Української програми бізнес адміністрування та Канадської програми бізнес менеджменту.

 

Ця програма э унікальною в тому, що вона дає можливість отримати диплом з менеджменту канадського університету МакЮена (MacEwan Management Studies Diploma) або Диплом спеціаліста державного зразка України, в залежності від того, яку спеціалізацію обере студент.

Університет МакЮена є навчальним закладом з значним історичним науковим досвідом, розпочатим ще в 1971 році. Міжнародний інститут бізнесу має честь співпрацювати з університетом МакЮена з 1999 року. З того часу більше 250 студентів отримали міжнародно-визнаний канадський диплом.

З привітальним словом до слухачів виступила в.о. віце-президента МІБ Ольга Карпова, надихнувши студентів на плідну працю у самовдосконаленні та здобутті нових знань, побажала завзятості й наполегливості у досягненні поставленої мети. Пані Ольга підкреслила, що успіхи випускників МІБ є індикатором якості програми, а МІБ завжди пишався та пишається своїми випускниками.

Найважливішою особливістю навчання на програмі є її практична спрямованість. Всі предмети вивчаються з максимальним наближенням до практичної професійної діяльності слухача, що робить програму особливо цінною в практичних аспектах.

Профіль групи:

Середній вік: 30 років

Сфера діяльності компаній:

Освіта:

Серед компаній-учасників:

ТОВ "ЛБЮ-ТехДонбасс", ТОВ "УкрФрост", ТОВ "Мері Кей (Україна) Лтд", ТОВ Астеліт (ТМ Life:) ), Luxoft Україна, ВАТ "ОдесХарчоКомбінат", ТОВ "РІА "Бліц", ТОВ "Завод "Євроформат", Український маркетинговий клуб "Маркетинг Jazzz" та інші.

Колектив Міжнародного інституту бізнесу вітає студентів з початком навчального року, бажає творчого натхнення, нових ідей та наснаги втілювати їх у життя!