2009-04-02

Студенти програми International MBA виступили з ініціативою - започаткувати програму залучення коштів для розвитку бібліотеки МІБ

Головна/Новини МІБ/Студенти програми International MBA виступили з ініціативою - започаткувати програму залучення коштів для розвитку бібліотеки МІБ

 

Студенти програми International MBA виступили з ініціативою - започаткувати програму залучення коштів для розвитку та вдосконалення ресурсного центру та бібліотеки Міжнародного інституту бізнесу. Мета програми полягає у розвиткові бібліотеки МІБ до рівня, який би відповідав кращим стандартам навчально-методичного забезпечення літературою, існуючим у провідних бізнес-шкіл світу.

 

Ініціативу вже підтримала група студентів дипломних програм, які подарували МІБ цінні книги з бізнесу. Окрім цього, була надана фінансова підтримка - зроблено перший фінансовий внесок в розвиток бібліотеки.

МІБ відкритий та буде вдячний за пропозиції з боку студентів та випускників щодо розвитку та поповнення бібліотечних ресурсів та розвитку електронної бібліотеки. З питань внесків від фізичних і юридичних осіб з цільовим призначенням - для розвитку бібліотеки і ресурсного центру, звертайтесь, будь-ласка, до Людмили Панченко, директора департаменту маркетингу та зв’язків з випускниками та Наталії Кордюк, координатора ресурсного центру МІБ.

МІБ високо цінує допомогу з боку своїх випускників!