2009-04-04

IIB Alumni Cafe приймає випускників

Головна/Новини МІБ/IIB Alumni Cafe приймає випускників

 

Щорічна зустріч випускників МІБ, що традиційно проводиться в першу суботу квітня, вперше відбулася у новому кампусі інституту. Випускників програм Executive MBAInternational MBAУкраїнської програми бізнес-адмініструванняКанадської програми бізнес-менеджменту привітав президент Міжнародного інституту бізнесу Олександр Мертенс, який підбив підсумки року та поділився планами на майбутнє, а також провідні викладачі інституту: Людмила Батенко, керівник Центру продуктивності, й Олександр Окунєв, директор Центру корпоративного управління МІБ. Людмила Панченко, директор департаменту маркетингу і стосунків з клієнтами, розповіла про плани розвитку та роботи Асоціації випускників.

 

Сьома за рахунком зустріч випускників бізнес-школи МІБ відбувалася в незвичному форматі. Випускники програм ЕМВА, ІМВА, УПБА, КПБМ стали учасниками захоплюючої дискусії, організованою за інноваційною методикою – The World Cafe, яку провели Юлія Філіповська (відділ комунікацій "Крафт Фудз Україна") та Анастасія Нанаєва (глобальна тренінгова компанія FranklinCovey, заснована Стівеном Кові). Унікальний формат дозволив познайомитися випускникам різних програм та років випуску: вже зав’язалися професійні контакти, почалося "крос-програмне" спілкування.

Завершив програму дня в жвавій та цікавій дискусії майстер-клас Володимира Савчука, професора стратегії та фінансів Міжнародного інституту бізнесу, приурочений презентації його нової книги "Стратегія + Фінанси".