2005-05-24

Проведення першого в Україні Міжнародного форума з логістики.

Головна/Новини МІБ/Проведення першого в Україні Міжнародного форума з логістики.

 

 

У лютому 2005 року в Міжнародному інституті бізнесу відкрилася "Логістична майстерня" - цикл семінарів, круглих столів, конференцій за участю провідних спеціалістів цієї галузі, викладачів і консультантів, практиків відомих українських і міжнародних компаній.

Як одна з найбільш інноваційних бізнес-шкіл України, Міжнародний інститут бізнесу постійно працює над підвищенням якості вже існуючих навчальних програм і консультаційних продуктів і створенням нових програм , які користуються попитом на ринку.

Саме тому наступним нашим кроком у розвитку проекту "Логістична майстерня", може стати проведення першого в Україні Міжнародного форуму з логістики.

 

У цьому півріччі успішно пройшли засідання, присвячені темам організації логістичної служби компаній і логістиці закупівель.

Запрошуємо Вас приєднатися до професіоналів у цій сфері на наступних засіданнях "Логістичної майстерні", на яких, як і передбачалося, будуть розглядатися теми: "Складська логістика" (10-12червня 2005), "Виробнича логістика" (20-22червня 2005) і "Дистрибуційна логістика" (1-3липня 2005 ).

Були б дуже вдячні, якби Ви висловили своє відношення до цієї ідеї і думку із приводу цього проекту, заповнивши анкету.