2009-03-06

4 квітня відбудеться зустріч випускників Міжнародного інституту бізнесу.

Головна/Новини МІБ/4 квітня відбудеться зустріч випускників Міжнародного інституту бізнесу.

 

Шановні випускники!

2009 рік – це рік повноліття Міжнародного інституту бізнесу. Ви обрали наш навчальний заклад, пов’язали з ним кілька років свого життя, знайшли нових друзів та партнерів. Саме тут народилися нові проекти та втілилися в життя сміливі ідеї.

З кожним роком тих, хто завершив навчання в МІБ стає все більше. Наші випускники працюють у всіх сферах бізнесу, очолюють підприємства, комерційні фірми та банки. Багато з них знайшли своє місце в закордонних компаніях, з успіхом працюючи в бізнес-структурах. Ми разом з Вами радіємо цим успіхам та досягненням і, звичайно, бажали б й надалі підтримувати з Вами зв’язок, ділитися інформацією про заходи та проекти, що відбуваються в Інституті.

 

У зв’язку з цим, ми звертаємося до Вас з проханням поділитися своїми новими досягненнями.

Пропонуємо зареєструватися на сайті Асоціації випускників, завдяки цьому Ви отримаєте доступ до інформації про інших випускників та матимете можливість надати інформацію про себе, будете в курсі новин про Ваших колег та про МІБ.

Процес реєстрації не займе багато часу й ми гарантуємо конфіденційність Вашої інформації. Не забувайте заповнити поля, до яких можуть мати доступ інші випускники.

Бажаємо гарного настрою та успіхів в Асоціації випускників Міжнародного інституту бізнесу.

Контактна особа:

Людмила Панченко,

Ludmila.Panchenko@iib.com.ua

+38 044 585 00 33

+38 050 649 65 77