2008-03-13

Міжнародний інститут бізнесу виступить освітнім партнером Першого українського форуму маркетинг-директорів

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу виступить освітнім партнером Першого українського форуму маркетинг-директорів

 

Міжнародний інститут бізнесу виступить освітнім партнером Першого українського форуму маркетинг-директорів, який відбудеться 20 – 21 березня у Києві (готель "Прем’єр Палас").

Форум маркетингових директорів – це унікальна можливість познайомитися з роботами провідних українських і закордонних компаній, одержати з перших рук інформацію про новітні споживчі й продуктові тренди, тенденції вітчизняного й світового ринку, обмінятися досвідом з колегами.

 

Зустріч передбачає огляд кращих маркетингових практик, які дозволять максимально підвищити ефективність маркетингової діяльності компанії.

Протягом двох днів учасники форуму зможуть відвідати майстер-класи, послухати доповіді провідних спеціалістів у сфері маркетингу та реклами, пройти експрес-тренінги з управлінської ефективності та відкрити нові ідеї для розвитку свого бізнесу.

Аудиторія форуму – керівники вищої та середньої ланки в сфері маркетингу, продажів, розвитку бізнесу, стратегічного планування. Очікується, що форум збере 350 учасників – маркетинг-директорів вітчизняних і західних компаній, які працюють в Україні.