2004-10-05

Дискусія з практики ворожих поглинань та захисту від них продовжується

Головна/Новини МІБ/Дискусія з практики ворожих поглинань та захисту від них продовжується

 

 

22 жовтня Міжнародний інститут бізнесу (МІБ) та юридична фірма „Арцінгер та партнери" організовують семінар-практикум „Практика ворожих поглинань та захисту від них: досвід Росії та України".

 

22 жовтня Міжнародний інститут бізнесу (МІБ) та юридична фірма „Арцінгер та партнери" організовують семінар-практикум „Практика ворожих поглинань та захисту від них: досвід Росії та України". Перша міжнародна конференція на цю тему, що пройшла у березні 2004 року, підтвердила, що загрозу ворожих поглинань вже відчуває український бізнес. Реагуючи на потреби ринку, організатори створили семінар-практикум, що має на меті продовження дискусії між всіма зацікавленими сторонами.

В якості доповідачів на семінар-практикум запрошені провідні українські та зарубіжні експерти, представники юридичних та інвестеційних компаній. Одним з виступаючих буде відомий російський фахівець у сфері корпоративного управління Берлін О.Д. Свої доповіді зроблять і викладачі-консультанти МІБ - Олександр Окунєв та Олександр Мертенс.

Хвиля жорстоких поглинань захопила Росію кілька років тому. Їх досвід з будування захисту від корпоративних поглинань підприємств включено до програми семінару-практикуму. Про це будуть росповідати представники російської юридичної компанії „Арцінгер, Горбунов та партнери".

Бажаєте дізнатися більше про программу та зареєструватись?