2018-06-23

Міжнародний інститут бізнесу відсвяткував 25-річний ювілей!

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу відсвяткував 25-річний ювілей!

Минулим п’ятничним вечором, не зважаючи на погодні умови, в Grand Place було затишно – завдяки посмішкам та теплим обіймам випускників МІБ, що мали нагоду знов побачитись на ювілейній зустрічі випускників бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу», присвяченій 25-й річниці із дня заснування.

 

Випускники та слухачі програм МІБ, викладачі та співробітники бізнес-школи зібрались, щоб пригадати пам’ятні дати в історії Міжнародного інституту бізнесу, поговорити про плани на майбутнє та поділитись своїми досягненнями.

 

Відкрив захід Юрій Зеленін, виконавчий директор МІБ, який освітив перед присутніми поточний стан та останні новини з життя бізнес-школи. Далі ректор МІБ Олександр Савченко розповів, з чого починалось створення навчального закладу. Серед виступаючих гості почули і Олександра Мертенса, який очолював МІБ з 2006 по 2009 рік, а наразі є викладачем програм МВА.

 

Щирі привітання лунали від гостей, партнерів та друзів бізнес-школи. Своє відео-поздоровлення надіслав і ідеолог та перший Президент Міжнародного інституту бізнесу – Хенрік Стернічук. Побажання розвитку, сталості та зростання висловили George Iliev, Director of Development Markets in Association of MBAs, та Ian Marshall, керівник департаменту міжнародних відносин у The Chartered Institute of Marketing. Також висловила свої побажання Марина Дегтярьова, виконавчий директор мінської бізнес-школи ІМП «Інститут приватизації і менеджменту».

 

Серед привітань партнерів на адресу бізнес-школи прозвучали також слова від перших осіб Фонду державного майна України та керівників ряду громадських організацій у сфері оціночної діяльності.

 

На честь 25-ї річниці зі дня заснування МІБ рішенням Вченої Ради було присвоєне звання почесного професора Міжнародного інституту бізнесу Леоніду Кравчуку, першому Президентові незалежної України. На урочистому заході ректор МІБ О. Савченко оголосив про це рішення та особисто привітав Леоніда Макаровича з цією визначною подією.

 

Свої слова подяки на честь бізнес-школи говорили випускники та викладачі: Володимир Савчук та Михайло Сорокін, викладачі на програмах МВА; Надія Васильєва, випускниця програми Executive MBA-2006 та The Chartered Institute of Marketing (2003), засновник Інституту цифрової трансформації та екс-гендиректор «Майкрософт Україна»; Тарас Середюк, випускник програми Executive MBA-2006, співзасновник мережі ресторанів «MAFIA», BAO, та інші.

 

На святковій вечірці також були оголошені результати Літнього турніру МІБ з міні-футболу та були разом переглянуті і знов пережиті найцікавіші моменти чемпіонату, який передував цій святковій зустрічі. Також під час святкування були підбиті підсумки конкурсу, що напередодні проводився на сторінці бізнес-школи в Facebook. Переможець Роман Чепрасов був нагороджений цінним призом від компанії Canon, який він отримав з рук Алли Ідобаєвої, директора з продажів і маркетингу компанії Canon Ukraine, яка до речі також є випускницею МІБ за програмою International Executive MBA - 2010 та The Chartered Institute of Marketing.

 

Ця зустріч на березі Дніпра стала майданчиком для живого спілкування, радісних спогадів та нових знайомств. Свято тривало до пізньої ночі у теплому світі ліхтарів, під плескіт дніпрових хвиль та м’який лаунж кавер-бенда «Joira”.

 

Більше фотографій дивіться на сторінці МІБ у Facebook.

 

 IMG 0283 Raw lrIMG 0320 Raw lrIMG 0684 Raw lrIMG 0781 Raw lrIMG 0907 Raw lrIMG 0990 Raw lrIMG 1085 Raw lrIMG 1112 Raw lrIMG 1163 Raw lrIMG 1226 Raw lrIMG 1282 Raw lrIMG 1310 Raw lrIMG 1342 lrIMG 1357 lrIMG 8207 Raw lrIMG 8387 Raw lr