2019-02-17

Управління репутацією в бізнесі з легендою українського PR – Оленою Дерев'янко.

Home/News IIB/Управління репутацією в бізнесі з легендою українського PR – Оленою Дерев'янко.

У неділю, 17 лютого 2019 року, до слухачів сьомої генерації General MBA, що навчаються в карусельному форматі бізнес-освіти©, в рамках останнього модулю третього блоку дисциплін в якості спікера завітала Олена Дерев’янко – легенда українського PR.

 

Олена Дерев'янко – автор інноваційної моделі управління репутацією, сенатор Європейського економічного сенату та ідеолог яскравих комунікаційних проектів і переможних виборчих кампаній.

 

Вона також віце-президент Української PR-ліги, «Людина-бренд» і «Бізнес-леді» комунікаційної індустрії за версією журналу Marketing Media Review. О. Дерев'янко – співзасновник і партнер Агентства PR-Service, що є безумовним лідером українського ринку впродовж історії складання галузевого рейтингу Всеукраїнської рекламної коаліції Агентство PR-Service. Крім того, Олена вже багато років є радником знаменитого Олександра Ярославського та віце-президентом його групи DCH. На цій посаді займалася комунікаційними активностями в рамках підготовки Харкова і України до Євро-2012. Організовувала Grand Opening стадіону «Металіст» і Міжнародного аеропорту «Харків» за участю вищого керівництва України і керівництва УЄФА, виступала співорганізатором ряду інших VIP-заходів. Олена вважається гуру кризових комунікацій, включаючи антирейдерський і судовий PR, є головою Комітету з кризових комунікацій Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України.

 

Запрошена гостя користується неабияким успіхом і в академічній науці. Так, вона є доктором економічних наук, професором та викладає у вищих навчальних закладах освіти. Виступає автором монографій з репутаційного менеджменту, наукових робіт і навчальних посібників з управління репутацією, стратегічного менеджменту, економіки та фінансів. Також Дерев’янко є популярним колумністом (tsn.ua, Європейська правда, Новий час та ін.) і автором ідеї та головою Оргкомітету Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією та Оргкомітету Міжнародного PR-Фестивалю.

 

Серед здобутків у сфері громадської діяльності — політичний консалтинг, лідерство громадського think tank "Практика влади", авторство 3D-моделі оцінки сприйняття політиків електоратом.

 

В журналістиці Олена з 1998 ( «Бізнес», «Компаньйон», «Ділові новини», ряд спеціалізованих видань), в PR-індустрії (бізнес, політика) — з 2003 року. Наразі вона є автором понад 200 статей в різних друкованих ЗМІ, проводить майстер-класи для слухачів МВА і підприємців різних галузей економіки, PR-фахівців органів влади та NGO, час від часу проводить відкриті і закриті авторські тренінги.

 

Недільного ранку слухачам МІБ Олена розповідала про управління репутацією в бізнесі та охоче ділилася власним багатим досвідом. Зокрема, спікер зупинилась на питані репутацієцентриської філософії менеджменту, розтлумачила методологію управління репутацією компанії та її ОПР (осіб, що приймають рішення: власників, топ-менеджерів).

 

В аудиторії зі слухачами МВА було обговорено репутаційні ризики і кризові комунікації, а також озвучені рецепти ефективної організації PR-роботи в компанії. Під час зустрічі Олена досить вичерпно відповідала на всі питання групи.

derev1