2015-12-28

Секрети власної мотивації для майбутніх магістрів

Home/News IIB/Секрети власної мотивації для майбутніх магістрів

Коли ми всі були дітьми, Новий рік приносив подарунки, радість, аромат мандаринок та хвої, святковий настрій та безтурботність.
Зараз, коли ми подорослішали, Новий рік сприймається як новий етап в житті, який вимагає від нас переосмислення того що є, нових рішень, нових дій.


Особливо це стосується слухачів бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу», оскільки рівень прийняття рішень та відповідальності дуже високий.


З метою натхнення та мотивації слухачів адміністрація МІБ запросила для І та ІІ курсу програми «Магістр бізнес адміністрування» бізнес-тренера Оксану Марусич для проведення майстер-класу «Сила особистого бренду».


Оксана Марусич – відомий бізнес-тренер, експерт в області сервісу. А головне, Оксана не випадкова людина в навчанні представників бізнес середовища, бо вона має особистий вдалий практичний досвід та ряд дипломів, що засвідчують її високу кваліфікацію. Крім того, Оксана Марусич гарна жінка та цікава людина з різноманітними захопленнями.


«Сила особистого бренду» - це не про маркетинг, це про особистісну гармонію, яка дозволяє бути собою та стати справжнім «брендом», а не просто гарною «обгорткою».


Почався майстер-клас з того, що тренерка акцентувала увагу на питанні: а чи готові ми до змін? Чи готові впустити нове в свої життя та зламати свої стереотипи? Адже зміни приходять тільки тоді, коли ми до них готові. Акцент виступу був на тому, що найстрашніше для людини – це зупинитися в розвитку.


Оксана зауважила, що змінюватися непросто, адже це вимагає сміливості і роботи над собою. В людському мозку функціонує так званий рептильний мозок, що відповідає за безпеку, захист своєї території, агресивність, бажання слідувати шаблонам та стандартам, контролювати все, а головне цей первісний мозок відкидає зміни, все нове і незнайоме.


Впродовж майстер класу Оксана примушувала слухачів замислюватися, надихала на зміни та конкретні дії.
На тренінгу слухачі по новому поглянули на широковідому піраміду Маслоу, визначили свій рівень, свої сильні та слабкі сторони, свої деструктори, що заважають рухатися вперед.


Оксана Марусич закликала слухачів бути собою, один із слайдів говорив «Нам не потрібні талановиті люди, нам потрібні правильні люди». Тренер спонукала знайти та відкрити свої таланти, адже всі люди особливі та мають таланти, але, на жаль, ми часто це не усвідомлюємо.


Також говорили про те як важливо гармонійно поєднувати всі сфери житті: фінанси, емоції, здоров’я, інтелект.


На майстер класі слухачі отримали карту, напрямок руху, за яким можна йти, щоб досягти нових висот, але при цьому залишитися собою, не наступати на свою душу. Також впродовж тренінгу зачепили таку цікаву тему як «теорія поколінь».


Треба зазначити, що не дивлячись на серйозну тему, 3 години промайнули непомітно, адже теорія була доповнена яскравими прикладами, доречними жартами та енергією тренера.
Після тренінгу слухачі довго не відпускали Оксану Марусич, задавали особисті питання, слухали приклади з життя.


Після майстер класу адміністрація бізнес-школи в особі Академічного директора Бистрової Ірини Олександрівни привітала слухачів пам’ятними подарунками, відбувся фуршет.


Зустріч першого та другого курсу пройшла активно, цікаво, слухачі знайомились та ділились враженнями. Всі вийшли зарядженими на нові звершення та готові до рішучих дій!

 

IMG 2252 обрезкаIMG 2255IMG 2315 обрезка