2016-04-25

Освітній проект «Біла Церква. Команда Змін»

Home/News IIB/Освітній проект «Біла Церква. Команда Змін»

logo                  Освітній проект «Біла Церква. Команда Змін» FINAL MIB 1-2

 

25 квітня 2016 року Міжнародний інститут бізнесу став партнером ГО "GoLOCAL" у проведенні освітнього курсу для кадрового резерву, що братиме участь у реалізації Стратегії розвитку міста Біла Церква до 2025 року.

До процесу навчання буде залучено учасників, які пройшли відбір комісією незалежних експертів, представників громадськості та мерії міста. Основними критеріями відбору для комісії були любов до власного міста, активна життєва позиція та бажання здійснити зміни в власному місті.

 

Викладачі МІБ проведуть для учасників 5 модулів, які нададуть їм сучасні та практичні знання з муніципального управління, роботи в команді, маркетингу та проектного менеджменту.

 

Курс триватиме два місяці. За результатами навчання студентами, за підтримки викладачів та експертів, будуть розроблені проекти розвитку міста, в рамках Стратегії розвитку, які потім будуть втілені в відповідних сферах міста.

 

Ми бажаємо успіху учасникам, та впевнені що вони отримають необхідні знання та підтримку від викладачів МІБ для того щоб втілити реформи та якісні зміни в місті Біла Церква.

 

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
GoLOCAL – громадська організація створена в 2015 році. Ініціатива заснування якої належить групі фахівців, які були готові сприяти змінам в країні й допомогти регіональній владі і громадянському суспільству вибудувати діалог з донорськими організаціями.

 

IMG 3422IMG 3429IMG 3433

IMG 3438IMG 3440