2017-11-15

Завершилось навчання керівників підприємства ДК «Укроборонпром» на програмі MBA, що проходила в корпоративному форматі.

Home/News IIB/Завершилось навчання керівників підприємства ДК «Укроборонпром» на програмі MBA, що проходила в корпоративному форматі.

15 лиcтопада 2017 року завершилась корпоративна програма управлінського розвитку для керівного складу Житомирського бронетанкового заводу, який належить до державного концерну «Укроборонпром». Програма навчання в форматі MBA була розроблена провідними викладачами-практиками Міжнародного інституту бізнесу виключно під потреби та задачі підприємства з урахуванням специфіки його діяльності. 

  

В ході шестимісячного навчання учасники програми оволоділи найсучаснішими управлінськими, аналітичними та стратегічними інструментами, які будуть допомагати в реалізації корпоративної стратегії компанії. Разом з тим отримані знання та навички сприятимуть оптимізації бізнес-процесів, подальшій комерціалізації окремих бізнес-напрямків і збільшенню вартості компанії. Завдання програми полягало у формуванні та розвитку стратегічного і бізнес-мислення керівників підприємства.

 

Навчання завершилось презентацією учасниками окремих робочих груп («Фінанси», «Ринок», «Внутрішні процеси», «Навчання та зростання») своїх проектів, що були спрямовані на характеристику стратегічних цілей, ключових показників ефективності, заходів щодо досягнення відповідних цілей.

 

Презентація фінальних проектів та вручення свідоцтв підвищення кваліфікації учасникам програми  проходило у присутності заступника генерального директора з розвитку Державного концерну «Укроборонпром» Артура Херувімова, віце-президента МІБ Юрія Зеленіна та академічного директора МІБ Алевтини Кудінової.

 

Колектив бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» щиро вітає учасників програми з успішним завершенням навчання та бажає нових професійних досягнень.

 

IMG 2039IMG 2041IMG 2093IMG 2101