2018-08-04

Оксана Марусич про лайфхаки сучасного сервісу і продажів.

Home/News IIB/Оксана Марусич про лайфхаки сучасного сервісу і продажів.

У суботній день 4 серпня 2018 року в рамках навчального блоку «Побудова ефективної моделі бізнесу» у п’ятій та шостій генераціях програми General MBA, що реалізується по карусельній моделі бізнес-освіти©, відбувся тренінг «Секрети сучасного сервісу і продажів». Провела захід експерт з сервісу Оксана Марусич.

 

 

Оксана є сертифікованим бізнес-тренером та коучем (ICF), має значний досвід роботи в сфері продажів (понад 25 років), досвід розробки і впровадження стандартів, проведення тренінгів та коуч-сесій. Часто виступає спікером на конференціях і семінарах, в рамках Практичної конференції «Кращі практики обслуговування клієнтів» отримала дві нагороди «Кращий спікер» (2014 рік) та «Кращий кейс» (2016 рік).

 

Під час виступу Оксана розповіла про еволюцію в сфері продажів і надання сервісу, багато уваги приділила психології цих явищ. Слухачі МВА ознайомилися із критеріями першокласного сервісу, дізналися про зміни і тенденції в наданні послуг і якісних продажах, оволоділи вимогами до обслуговування та взаємодії.

 

Спікер розповіла про еволюцію сервісу та правила взаємного обміну, окреслила риси поведінки працівника, що характеризують його як такого, що надає першокласний сервіс. Під час тренінгу говорилося про сенс першокласного сервісу і очікування сучасного клієнта, ключові фактори успіху, установки продавців і гнучкість реагування на зміни.

 

Багато уваги було приділено цінностям та переконанням. Слухачі вчилися уникати психологічних затискачів, блоків та програм, усвідомивши, як такі явища впливають на обслуговування клієнтів, виконали вправу з дослідження переконань, зрозумівши причини конфліктів через розбіжності в переконаннях.

 

Оксана розповіла про способи приєднання до клієнта, поділилася деякими інструментами конструктивної комунікації.

 

Під час заняття слухачі навчилися розвивати свою привітність і мислити позитивно, знаходити джерела впевненості в собі, вивчили 4 правила хорошого враження та складові довіри.

 

Наприкінці заходу бізнес-тренер поділилася лайфхаками успіху в продажах та навчила присутніх створювати комфортну атмосферу для клієнта. Також були розглянуті 7 «золотих» правил сервісної поведінки, 4 кроки в побудові системи якісного обслуговування і закон відповідності. Під час зустрічі було наведено багато прикладів із життя. Учасники заходу дізналися, як створювати власний стиль сервісу і продажів, ознайомилися з правилами реагування на зворотний зв'язок, отримали від Оксани цінні поради та рекомендації.

 

IMG 20180804 140708IMG 20180804 141516