2018-09-06

Завершується набір на найпрестижнішу британську програму з маркетингу – CIM.

Home/News IIB/Завершується набір на найпрестижнішу британську програму з маркетингу – CIM.

Маркетингова кваліфікація Diploma in Professional Marketing від Chartered Institute of Marketing буде оптимальною для маркетологів, які прагнуть перейти від операційного рівня до стратегічного і потребують розвитку своїх практичних навичок. Ця програма спрямована на формування стратегічного мислення і розвиток навичок комплексного планування, грамотної оцінки наявних ресурсів і їх ефективного використання, а також на розвиток здібностей щодо організації та здійснення цифрової маркетингової стратегії.

 

Авторські матеріали програми побудовані на глибоких професійних дослідженнях, які були проведені для забезпечення відповідності знань і навичок, які слухачі отримують на програмі, сучасним вимогам ринку. Кожен модуль розроблений на унікальних професійних стандартах маркетингу, покликаних допомогти маркетологам в задоволенні їх зростаючих потреб на кожному етапі побудови кар'єри.

 

Програма Diploma in Professional Marketing складається з трьох модулів, тривалістю три місяці кожний: Strategic Marketing, Mastering Metrics, Digital Strategy.

 

Заняття проходять за навчальним планом і матеріалами, розробленими в Chartered Institute of Marketing (Великобританія). Структура програми побудована таким чином, що її можна проходити, починаючи з будь-якого модуля. Після проходження всіх модулів і успішної здачі робіт після кожного, видається диплом Королівського інституту маркетингу, такий само як при закінченні навчального центру в Лондоні, адже МІБ є єдиним акредитованим навчальним центром CIM в Україні. Цей престижний документ є підтвердженням високого рівня професіоналізму в усьому світі, який особливо цінується великими вітчизняними та міжнародними роботодавцями. Тож в українських фахівців є чудова нагода отримати справжню британську освіту без виїзду за кордон та без шкоди для своєї роботи.

 

22 вересня 2018 року розпочинається навчання на програмі Diploma in Professional Marketing в бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу».

 

zareg uk

Приєднуйтесь до спільноти розвинених професіоналів!

 

Дізнатись більше про програму Diploma in Professional Marketing можна за тел. 0445850033, 0675248949.