2018-10-06

Презентація програм МВА в МІБ

Home/News IIB/Презентація програм МВА в МІБ

Зараз, мабуть, не існує людини, яка б взагалі не чула про МВА-програми. У тих, для кого навчання на МВА – це усвідомлена необхідність, виникає багато питань: яку програму та бізнес-школу обрати, як поєднувати заняття з роботою та особистим життям, чи готовий я до навчання, як це вплине в майбутньому на мій бізнес чи кар’єру та інші.

 

Якщо ви бажаєте отримати відповіді ваші питання, запрошуємо відвідати Презентацію програм МВА в МІБ. Окрім того, ви познайомитесь з викладачами та випускником МІБ, який поділиться власним досвідом щодо навчання на МВА та як це змінило його життя та кар’єру.

 

Дата: 6 жовтня 2018 (субота), 11:00

 

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

 

zareg uk

Учасники зустрічі: власники; топ-менеджери; власники малого і середнього бізнесу; керівники різного рівня.

 

Регламент:

10:30 - 11:00 – Реєстрація учасників, ранкова кава.

11:00 - 11:10 – Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA в карусельному форматі, Ukrainian МВА. Вікторія Алексеєнко - експерт по роботі з клієнтами МІБ.

11:10 - 11:30 – Основні відмінності програм МВА. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

11:30 - 12:00 – Блок операційних дисциплін на програмах МВА. Людмила Батенко - викладач на програмах МВА в МІБ.

12:00 - 12:30 – Курси soft skills на програмах МВА. Олена Рижкова - викладач на програмах МВА в МІБ. 

12:30 - 13:00 – Телеміст з бізнес-школою МСІ (Австрія). FH-Prof. Dr. Karin Sixl-Daniell - academic director of the program.

13:00 - 13:30 – Кава-брейк, неформальне спілкування.

13.30 - 14:00 – Блок маркетингових курсів на програмах МВА. Наталія Писаренко - професор МІБ.

14:00 - 14:30 – Як МВА змінює особистість і бізнес. Ярослав Ромашко - випускник програми Intеrnational MBA в МІБ.

14:30 – 15:00 – Консультації щодо вступу на програми МВА.

 

Інформація про спікерів:

alekseenkoВікторія Алексеєнко - експерт по роботі з клієнтами МІБ.

 

 

 

 

 

 

kudinova (1)Алевтина Кудінова - академічний директор МІБ, д.е.н., доцент кафедри політичної економіки КНЕУ, бізнес-консультант.

Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше наукових 60 публікацій.  

 

 

batenkoЛюдмила Батенко – викладач на програмах МВА в МІБ, PhD, професор, практикуючий експерт в області управління виробництвом і управління проектами з досвідом роботи більше 30 років.

Людмила реалізувала і провела корпоративні програми і консалтингові проекти в Україні, Росії, Білорусії, Німеччині (зокрема, для компаній "Запорізький трансформаторний завод", "Полтавський ГЗК", "Интерпайп", "Нова пошта", "Електролюкс", "Comfy", "Єва", "АТБ", "Екомаркет", "Фармак", "Оболонь", "Леоні", "Ядзакі", "Jokey Plastic" та ін.). PhD, професор, магістр бізнес-освіти (Університет економіки і права Екс-Марсель, Франція), диплом Європейського фонду розвитку менеджменту, сертифікований менеджер по управлінню якістю Німецької і Європейської асоціації якості, сертифікований тренер німецької організації REFA. Автор численних публікацій по операційному і проектному менеджменту, в т.ч. підручників "Управління проектами", "Операційний менеджмент".  

 

rizkova (1)Олена Рижкова – викладач на програмах МВА в МІБ, сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С), партнер компанії Янсен.

Олена має досвід роботи в ТОП-менеджменті більше 20 років. Експерт з організаційної діагностики та розвитку управлінських команд. Спеціалізується в області побудови внутрішньо-корпоративних комунікацій, вирішенні конфліктів, перетворенні корпоративної культури, розробки місії, бачення, цінностей, а також внутрішньокорпоративних і зовнішніх переговорів, технології управління талантами, індивідуального консультування, коучингу перших осіб. Впроваджує рішення, спрямовані на підвищення залученості, ефективності та потенціалу співробітників. Сфера наукових інтересів Олени: типології особистості DISC в умовах високо контекстної культури країн СНД; вплив типу особистості власника на ефективність роботи управлінської команди.   

karinProf. Karin Sixl-Daniell - Professor for Management at Management Center Innsbruck and adjunct Professor at GlobalNxt University (Kuala Lumpur, Malaysia), previously U21Global (Singapore).

 

 

 

pisarenko-120x150Наталія Писаренко – професор МІБ, к.е.н., керуючий партнер групи консалтингових компаній.

Наталія має більше ніж 20-річний досвід реалізації дослідницьких і консалтингових проектів з реорганізації бізнесу, управління маркетинговою діяльністю, стратегічного маркетингу, бренд-менеджменту, digital-маркетингу. Автор більше 80 публікацій у виданнях України, Росії, Білорусі та 3 книг з питань маркетингу та організації бізнесу. 

 

 

 

romashkoЯрослав Ромашко – керуючий партнер компанії "ARTKB" (бюро розробки хардверних продуктів), випускник програми Intеrnational MBA-2010 в МІБ.

У 2016 році разом з партнерами з "ARTKB" Ярослав заснував стартап - Hushme. Це перша у світі голосова маска для конфіденційних розмов у відкритому просторі.

 

 

 

Запрошуємо на презентацію програм МВА в бізнес-школу «Міжнародний інститут бізнесу»!

 

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949

 

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації

 

zareg uk